José Mourinho: Vi manglede ambitioner efter pausen

Manager José Mourinho var ikke tilfreds med indstillingen til anden halvleg, og kommenterede efter kampen også på Lukakus manglende fejring af sit mål.

Det lignede en sikker sejr til Manchester United ude over West Bromwich efter Jesse Lingard bragte United på 2-0 efter 35 minutters spil, blot 8 minutter efter Lukaku havde bragt de røde djævle på 1-0, efter et hovedstød af høj klasse.

Spillerne på de to holds attituder skiftede, ligesom spillerne efter pausen også skiftede banehalvdel. Mourinho var efter kampen undrende over, den manglende motivation og intensitet fra spillerne.

– Jeg synes vi fortjente sejren. Vi var det bedre hold. Jeg vidste og spillerne vidste, at West Bromwich er meget farlige på dødbolde, udtalte Mourinho til BBC efter kampen.

Mourinho roste indirekte WBA manager Alan Pardew for hans reaktioner fra sidelinien, der var med til at ændre kampens forløb, med indskiftningen af den farlige og livlige Jay Rodriquez og den hårdtarbejdende Gareth Barry.

– Vi kontrollerede kampen i rigtig, rigtig lang tid, men så reagerede Alan Pardew. Vi havde få chancer for at lukke kampen, men jeg vidste de ville reagere, udtalte Mourinho.

Mourinho mente dog også, at United gav svar på tiltale, efter WBA’s reducering.

– Jeg synes vi manglede ambitioner efter kampen. Intensiteten fra første halvleg manglede i anden halvleg. West Brom er et meget stærkt hold i luften, men efter deres mål, kontrollerede vi kampen igen; vi bragte bolden ind på deres banehalvdel, svarede Mourinho.

Den tidligere West Bromwich spiller Romelu Lukaku, var også manden der gjorde det onde ved sin gamle klub. Men efter sin flotte scoring, stod den store belgier og undlod den helt store reaktion, på sit andet mål i træk efter en længere måltørke.

– Jeg fejrede heller ikke scoringen, men ingen var mere glad end jeg. Jeg ser tilbage på mig selv for 15 år siden, hvor jeg fejrede hvert et mål, men med modenhed formår man at kontrollere sine følelser bedre.

– Romelu var en glad dreng i West Brom (på lån under 2012-13 sæsonen) – Måske han havde sin kærlighed til klubben i tankerne.