Journalist: Flere bud vil blive offentlige snart

Ineos meldte sig som de første ind i kampen om ejerskabet af Manchester United. Journalist James Ducker spår, at flere vil komme til i de næste par uger.

I dag har Sir Jim Ratcliffe officielt tilkendegivet, at hans firma INEOS byder på Manchester United.

Her til aften har Telegraph-journalisten James Ducker fulgt op på udmeldelsen fra Ratcliffe og givet en melding om, hvor langt man er i salgsprocessen.

Bl.a. skriver Ducker, at den første seriøse snak mellem INEOS og Glazers repræsentanter fandt sted blot få timer inden den officielle bekendtgørelse blev frigivet tidligere i dag. Derudover meldes det, at selv om meget måske kan tyde på det, så er det stadig usikkert, at Glazers vil afgive hele ejerskaben af klubben.

Derudover meddeler James Ducker, at man inden for de næste par uger vil høre se flere officielle bud på Manchester United ligesom, at klubbens øverste ledelse, vil udsende invitationer til forhandling af både fuld og delvis overtagelse i midten af februar.

Sidst skriver Ducker om, hvor øvrige bud kommer fra. Her meldes der om asiatisk interesse såvel som samtaler mellem et arabisk investeringsselskab og repræsentanter for klubben.

Sir Jim Ratcliffe er livslang fan af Manchester United og The Telegraph beskriver ham som én mand, der ikke agter at betale overpris. Manchester United vurderes at kunne blive solgt for omkring 6 mia. pund, hvilket svarer til knap 51 mia. kroner

Forrige artikel

Bekræftet: Ineos og Ratcliffe byder på klubben

Næste artikel

Medie: Sancho er tilbage!

ANNONCE