Medie: Sancho er tilbage!

I følge den troværdige avis The Athletic deltog Jadon Sancho for første gang sammen med resten af truppen i dagens træning.

Jadon Sancho har i efterhånden lang tid været fraværende på klubbens billeder fra den daglige træning på Carrington. Men nu har The Athletics journalist, Andy Mitten, afsløret, at Jadon Sancho deltog til dagens træning for første gang i mere end to måneder.

Den unge englænder har været i Holland på personlig specialtræning i tæt samråd med Manchester Uniteds trænerteam. Undervejs har Erik ten Hag tilkendegivet, at Sanchos specialtræning både havde fysiske og mentale aspekter og i den forbindelse har spilleren lukket helt ned for sin tilstedeværelse på de sociale medier.

Jadon Sancho vendte tilbage til træningsanlægget i sidste uge, men Erik ten Hag har sammen med spilleren vurderet, at det var bedst at starte stille op og tage en dag ad gangen i forhold til Sanchos tilbagevenden til resten af truppen. Nu lader det til, at den tidligere Dortmund-spiller atter er tilbage.

 

2 kommentarer
  1. Fedt! Lad os håbe at han har fået et mentalt og formmæssigt boost af den selvtræning i Holland.
    En virkelig spændene spiller, som virkelig så skarp ud i presæson, hvis han komme med fuld styrke er det som at få en god januarsigning 👍🏻

  2. Helt enig med Dennis

    Krydser virkeligt fingre for at han er tilbage på toppen, hvis han er, så kan det måske føles lidt som en ny “signing” her i januar vinduet.

    Come on Sancho…

    GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Journalist: Flere bud vil blive offentlige snart

Næste artikel

Ten Hag: Garnacho kan noget, meget få i PL kan

ANNONCE