Journalister melder om mulig målmandsrokade i United

Den engelske målmand, Dean Henderson, skulle ifølge den britiske journalist Dom Smith være i søgelyset hos Crystal Palace. Manchester United har øjnene på græsk landsholdsmålmand som mulig afløser.

Den britiske journalist Dom Smith skriver for Evening Standard, at den engelske målmand Dean Henderson kunne være på vej til et skifte til London-klubben Crystal Palace. Ifølge Dom Smith skulle handlen være en lejeaftale med en købsforpligtelse.

Dean Henderson var i sidste sæson udlejet til Nottingham Forrest, som formåede at sikre sig endnu en sæson i Premier League. Dean Henderson optrådte 18 gange for Forest i Premier League.

United har allerede sagt farvel til målmand Matej Kovar, som er skiftet til Bayer Leverkusen og kigger nu efter forstærkning.

Ifølge det italienske transfer-orakel Fabrizio Romano, er United opmærksomme på den græske landsholdsmålmand Odisseas Vlachodimos’ situation i Benfica.

Odisseas Vlachodimos var ikke med i Benfica-truppen, som i sidste uge vandt 2-0 mod Estrela da Amadora. Det spekuleres, at grunden til, at Vlachodimos ikke var med, bunder i at målmanden ønsker at forlade klubben denne sommer.

Vlachodimos spillede 34 kampe for Benfica i Liga Portugal, hvor han holdt 21 clean sheets i sidste sæson.

Forrige artikel

Statement fra Richard Arnold

Næste artikel

MEN: United sælger ungt talent

ANNONCE