Joyce slagter reserverne

Manchester Uniteds U23-træner Warren Joyce revser sit mandskab efter mandagens 2-0-nederlag til Southampton.

Manchester Uniteds reserver er kommet i problemer, efter de mandag tabte 2-0 til Southampton.

Nu kritiserer træneren Warren Joyce nemlig i normalt uhørte vendinger sit mandskab, som han mener har en rådden og slap attitude.

”Jeg mener bestemt, at det så ud som om, vi ikke havde en spilleplan med eller uden bolden. Vi lignede en gruppe individualister, der var blevet kastet sammen, men det er næsten for letkøbt, for man kan stadig havde lysten og passionen for at spille for Manchester United,” siger Joyce til MUTV og fortsætter:

”Det er faktisk ikke første gang, jeg har sagt det til denne gruppe efter en kamp. ”I har gjort jer selv til grin – måden, vi spillede på.” Det skete formentlig tre gange under træningskampene.”

”Så vi står i en situation, hvor det ikke bare sker automatisk, at spillerne her får succes, som de ellers har været de sidste par år, og hvor de ryger til andre ligaer, hvis de ikke er gode nok til Manchester United, og får succesfulde karrierer.

Joyce overtog ansvaret for reserverne i 2010 og har bl.a. huljpet Paul Pogba, Jesse Lingard, Danny Simpson og Danny Drinkwater med at udvikle sig som spillere.

I øjeblikket er den rutinerede træner dog rystet over forfatningen på U23-holdet.

”Gruppen lyver næsten over for sig selv i forhold til, hvor de står. Og det kræver utvivlsomt en masse arbejde i den kommende sæson, hvis vi skal holde hovedet over vandet,” lyder det fra Joyce.

Med til historien hører, at Uniteds reservehold i øjeblikket er tyndt bemandet, da spillere som Bastian Schweinsteiger, Andreas Pereira og Will Keane ikke er i betragtning, da de er i gang med at finde ud af, hvor fremtiden skal ligge.

Derudover har holdet mistet Adnan Januzaj, James Wilson og Tyler Blackett, der er smuttet på lejeophold eller er skiftet permanent. 

Bestil den nye Manchester United-trøje her

ZLATAN, Mkhitaryan, Rooney, Martial… Oplev de store stjerner LIVE! Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Ferdinand: Mourinho kan bringe frygten tilbage

Næste artikel

Schweini: United min sidste klub i Europa

ANNONCE