Schweini: United min sidste klub i Europa

Bastian Schweinsteiger udelukker, at han skifter til et andet europæisk hold, og forsikrer om at han stadigvæk er til rådighed i United, hvis holdet får brug for det.

Sebastian Schweinsteigers dage i Manchester United har virket talte, siden Jose Mourinho overtog managerposten i klubben.

Den 32-årige tidligere tyske landsholdsanfører virker ikke til at indgå i Mourinhos planer, og tyskeren har siden sin hjemkomst fra sommerferie trænet med reserverne. 

Men hvis Schweinsteiger ender med at blive solgt før transfervinduet lukker om en uge, så bliver det ikke til en klub i Europa. Dertil er respekten for United for stor, skriver han på sin på sin officielle Facebookside.

– MUFC bliver min sidste klub i Europa. Jeg har respekt for andre klubber, men Manchester United var den eneste, som kunne få mig til at forlade FC Bayern München, lyder det fra ‘Schweini’, der samtidig forsikrer om, at han er klar, hvis der bliver brug for ham i United.

– Jeg vil være klar, hvis holdet har brug for mig. Det er alt, jeg kan sige om den nuværende situation. Jeg vil gerne takke fansene for den fantastiske støtte i løbet af de sidste uger.

Schweinsteiger har spillet 21 kampe for United, og det er blevet til et enkelt mål. Hans nuværende kontrakt med klubben udløber om to år. 

Bestil den nye Manchester United-trøje her

ZLATAN, Mkhitaryan, Rooney, Martial… Oplev de store stjerner LIVE! Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

 

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Joyce slagter reserverne

Næste artikel

- Ønsker succes i alle turneringer

Relaterede artikler
Total
0
Share