Julekalender: De 24 bedste United-mål siden år 2003

Ronaldos frispark, Rooneys saksespark eller O’Sheas chip? Redaktionen på OldTrafford.dk bruger julen som undskyldning til at kåre de 24 bedste Manchester United-mål i hjemmesidens levetid – altså siden år 2003.

Mål er det bedste ved fodbold. Vi jubler lige højt over både de grimme og de smukke, som United scorer. Uge efter uge (næsten da).

Men nogle mål er så imponerende og lykkefremkaldende, at de er svære at glemme. Det kan være fordi, de er sparket ind fra lang afstand med stor kraft. Fordi de er akrobatisk udført. Eller fordi de er scoret på et tidspunkt, hvor holdet virkelig havde brug for det – mod en ærkerival, i en finale eller i sidste sekund.

De mål vil vi gerne hylde i julen 2019. Og derfor har redaktionen på OldTrafford.dk pålagt sig selv den umulige opgave at kåre de 24 bedste mål i hjemmesidens levetid. Det har krævet uendeligt nørderi på YouTube og timelange diskussioner og skænderier. For hvad er et godt mål?

Vi kom frem til, at et godt mål er æstetisk smukt, usandsynligt udført eller ekstremt vigtigt for holdet. De bedste mål kommer bag på os – om det så er fordi, de scores fra midterlinjen eller i den forlængede spilletid i en FA Cup-finale. De allerbedste mål har det hele og topper derfor vores liste. 

Så følg med i julen, og se, om du er enig med os. Den 1. december åbner vi lågen for det 24. bedste mål, og sådan fortsætter vi hele vejen frem til juleaften, hvor vi kårer det – i vores øjne – mest sublime, sindssyge og smukke mål i OldTrafford.dk’s levetid. 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

Mourinho: Max Taylor er en inspiration

Næste artikel

1. december: Rafaels raketskud mod QPR

ANNONCE