Mourinho: Max Taylor er en inspiration

José Mourinho er inspireret og imponeret af den unge United-mand Max Taylor, som er kommet i nærheden af Manchester United-førsteholdet efter et hårdt kræftforløb.

Historien om Max Taylor har fået en del opmærksomhed i de seneste par dage, hvor Taylor blev udtaget til Uniteds trup, der tog til Astana for at spille Europa League i torsdags. Det imponerer José Mourinho, der var cheftræner i United, da Max Taylor blev ramt af kræft.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

– Det var et stort chok for alle i klubben på det tidspunkt. Mange mennesker – mig selv inklusiv – måtte kæmpe for at holde tårerne tilbage. Men han var klar til at kæmpe, og han var den, der motiverede alle i og omkring Manchester United.

– Det er fantastisk nyt for klubben og ham selv (at han er kræftfri, red.), og han har allerede vundet den største kamp i sin karriere. Det er en fantastisk historie, og en inspiration for unge spillere verden over, lyder roserne fra den nuværende Tottenham-træner.

Max Taylor var iblandt de mange unge spillere, der rejste til Kazakhstan i forbindelse med gårsdagens kamp, men Taylor har fortsat sin førsteholdsdebut til gode.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Rejsetilbud: Kom til december-kamp på Old Trafford til spotpris

Næste artikel

Julekalender: De 24 bedste United-mål siden år 2003

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share