Juve-direktør: Vi elsker Pogba

Juventus’ sportsdirektør Fabio Paratici holder transferspekulationerne i live med kærlighedserklæringer til Paul Pogba.

Manchester Uniteds franske midtbanestjerne har udtalt, at han gerne vil søge mod nye udfordringer, og Juventus er angiveligt en af bejlerne. De rygter virker ikke mindre sandsynlige, efter at italienernes sportsdirektør roste United-spilleren på et pressemøde tordag.

I forbindelse med præsentationen af Juves nye træner, Maurizio Sarri, blev Fabio Paratici spurgt ind til Adrien Rabiot og Paul Pogba.

– De er begge dygtige spillere, sagde Paratici. 

– Pogba spiller for Manchester United, men vi elsker ham, fordi han spillede her i flere år. 

– Han voksede meget her, og han er blevet verdensmester. Han gav os helt sikkert meget, men han er Manchester United-spiller. 

Tidligere blev det rapporteret, at Juventus’ sportsdirektør var i London for at forhandle med Ed Woodward om Paul Pogba. Om den historie havde noget på sig vides dog ikke. 

Pogba har i det seneste års tid markeret sig med adskillige illoyale udtalelser og flirteri med andre klubber – det kulminerede i weekenden, hvor han til et sponsorarrangement i Tokyo sagde direkte, at han gerne ville videre fra Old Trafford. 

Ifølge Sky Sports’ kilder har Manchester United imidlertid ikke tænkt sig at tillade, at han forlader klubben. 

Pogba blev købt tilbage til United, hvor han var akademispiller, fra netop Juventus for tre år siden. Han kostede dengang 89 millioner pund. 

Forrige artikel

Sheffield-manager: Henderson vil gerne tilbage

Næste artikel

Sky: United vil hæve buddet på Wan-Bissaka

ANNONCE