Kagawa kæmper for United-karrieren

Shinji Kagawa er indstillet på at det kræver hårdt arbejde, hvis han skal overleve i United.

Shinji Kagawa har haft det svært i United, siden han sidste sommer skiftede tyske Dortmund ud med de engelske mestre. Men den japanske stjerne er ikke indstillet på at kaste håndklædet i ringen, han er klar på masser af hårdt arbejde for at redde karrieren i United.

Senest blev han skiftet ud i pausen, da United skuffende tabte 2-1 hjemme til West Bromwich. Men Kagawa tager det som et tegn fra manageren om, at han skal forbedre sig endnu mere.

– Jeg må tage det her som en form for besked fra manageren. Jeg må forbedre mig mere og mere, ellers kan jeg ikke overleve i denne klub. Jeg må tage det positive, og så fortsætte med at gøre mit bedste, siger Kagawa.

Kagawa var dog skuffet over at blive skiftet ud allerede i pausen af opgøret mod W.B.A. Japaneren følte der ville komme muligheder i anden halvleg.

– Nej jeg var ikke så involveret, og rørte ikke bolden så meget i den første halvleg. Men jeg var tålmodig, og følte ikke det var helt skidt. Jeg tænkte der nok skulle komme åbninger og muligheder i anden halvleg, så det var naturligvis skuffende at blive taget ud i pausen, siger Kagawa.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Reserve: United klar til finalen i MSC

Næste artikel

Larnell Cole drager på udlån

ANNONCE