Reserve: United klar til finalen i MSC

United sikrede sig i går en plads i finalen i Manchester Senior Cup, da Bolton blev besejret med 4-0.

United stillede op i stærk udgave mod Bolton i Manchester Senior Cup. Fabio, Zaha og Januzaj var med fra start, og alle tre leverede varen og spillede en god kamp for Warren Joyce og co.

Will Keane gav United en drømmestart, da han allerede efter to minutter havde bragt gæsterne i front. Det var angriberens fjerde mål i tre kampe, efter hans comeback fra langvarig knæskade. United sad generelt på spillet, skabte masser af chancer og spillede i perioder noget flot fodbold.

Vi skulle dog vente til anden halvleg før målene kom. Kort inde i anden halvleg tog Januzaj bolden og drev ind i banen fra højreside, hvorefter han sendte bolden helt op i hjørnet af målet med venstrebenet. Fantastisk mål af det belgiske stortalent.

Wilfried Zaha kom også på scoringstavlen, og kantspilleren spillede en fornem kamp og fik vist sit potentiale frem for trænerstaben. Han ligner en mand, der er klar til at arbejde hårdt for at få succes i United, og snart er klar til debut i den røde trøje.

Larnell Cole lukkede og slukkede kort før tid, og sikrede United en sikker sejr, som sagtens kunne være blevet meget større. Modstanderen i finalen i Manchester Senior Cup er endnu ikke fundet.

Udskiftninger:
60′ Tyler Blackett ind, Adnan Januzaj ud.
70′ Tom Lawrence ind, Will Keane ud.
80′ Jack Barmby ind, Wilfried Zaha ud.

Ubenyttede reserver:
Jonny Sutherland, Donald Love.

Målscorere:
2′ 0-1 Will Keane.
51′ 0-2 Adnan Januzaj.
53′ 0-3 Wilfried Zaha.
87′ 0-4 Larnell Cole.