Kaptajn Bruno: Det var ikke den perfekte kamp, men vi fik sejren

Bruno Fernandes er tilfreds med resultatet trods en præstation på det jævne fra Manchester United.

Manchester United og den nykronede kaptajn Bruno Fernandes startede sæsonen med en 1-0 sejr over Wolverhampton.

Det var dog ikke uden besvær, at United fik tilkæmpet sig de tre point.

Det erkender den nye United-kaptajn også umiddelbart efter kampen.

– Det var vigtigt at starte med en sejr og de tre point. Vi havde en god figterånd. Det var ikke den bedste præstation, men vi måtte finde en måde at vinde kampen på, fortæller Bruno til Sky Sports ifølge BBC.

– Vi scorede det eneste mål i kampen, og det er det vigtigste.

Derudover har Bruno Fernandes også roser til overs for aftenens modstander, som kom med et godt udtryk ifølge portugiseren.

– Wolves har kvalitet, de er et godt hold. De spillede anderledes med deres nye manager. Mere som Bournemouth spillede i sidste sæson. Vi gjorde det godt i vores presspil og vandt nogle bolde, men vi kunne have gjort det bedre.

– De gjorde mange forskellige ting. Manageren (Erik ten Hag, red.) gav os nogle valgmuligheder, men på banen må man finde ud af, hvad modstanderen gør og tilpasse sig til det. De var virkelig farlige på kontraene. Det var ikke den perfekte kamp fra os, men vi fik sejren.

Det var en noget uvant målscorer, som afgjorde kampen i form af Raphael Varane. Bruno Fernandes selv er også overrasket over, at det lige netop var Varane, som befandt sig i boksen, da Wan-Bissaka lagde bolden ind over.

– Rapha (Varane, red.) var der. Vi træner normalt ikke med ham i boksen, men han var der, og han scorede. Vi er virkelig glade for det.

I sidste ende er Bruno Fernandes fortrøstningsfuld efter aftenens sejr og understreger igen, at det vigtigste er de tre point.

– Igen er det virkelig vigtigt at starte med en sejr. Den giver selvtillid til den næste kamp. Nu handler det om at få hvile og træne godt frem mod næste kamp, slutter Fernandes.

Forrige artikel

Karakterer: Uniteds defensiv mindst dårlig

Næste artikel

Erik ten Hag: Det kan blive bedre

ANNONCE