Erik ten Hag: Det kan blive bedre

Erik ten Hag er tilfredse med Onana og Mounts debut og indsatsens i sejren mod Wolves.

Sæsonens første sejr er i hus efter en mindre pragtfuld præstation fra Manchester United, hvor det kun blev til 1-0 hjemme mod Wolverhampton. Der er uden tvivl plads til forbedringer, som manager Erik ten Hag også påpeger efter kampen.

– Det kan blive bedre. Vi kan spille bedre. Men vi er meget tilfredse med sejren – modstanderne var dynamiske. Vi skal matche det. Vi måtte kæmpe for vores point.

Selvom Wolves kom med en helt ny træner og uden de store forstærkninger, skulle der alligevel kæmpes for at få pointene i hus, og på den front er ten Hag tilfreds.

– Der er ingen lette kampe i Premier League, og bestemt ikke mod Wolves. De er et stærkt hold, og vi klarede os rigtig godt. Du skal kæmpe i hver kamp

En af de nye spillere hos De Røde Djævle er André Onana mellem stængerne, som fik mange roser med på vejen fra ten Hag, også selvom han kunne have kostet sejren til sidst.

– Han havde meget gode redninger, var meget rolig, meget god debut. Efter modstanderen rørte bolden, dykkede han ind, så det var dommen fra dommerne, og heldigt for os, ingen straffespark. Jeg synes, man kan diskutere det, men jeg synes ikke, det var et straffespark.

En anden ny spiller er Mason Mount, som var mindre i centrum, men der var alligevel plads til positive ord til den nye nummer 7.

– God præstation. Han gjorde, hvad vi forventede af ham. Han havde et meget højt niveau i kampen.

 

1 kommentar
 1. Klog ETH sabler ikke holdet ned efter den miserable præstation, “vi kan spille bedre” hmm ja, men de SKAL spille bedre næste gang ellers bliver vi ydmyget igen af en modstander der kan score mål.

  Holdet virkede til at være ude af balance med to 8ere og en ude af form Casemiro alene på 6ereren, Wolves stod dybt og kompakt i deres 442 formation og vores opspil var alt for langsomt og omstændeligt, og når vores kanter ikke kan sætte sin direkte modstander bliver det svært.

  Set i bakspejlets uendelige klare lys burde vi nok have startet med Eriksen på linje med Casemiro og Bruno i lommen, altså en omvendt trekant i forhold til den benyttede opstilling.

  Eriksen kan finde de “tunneler/huller” i modstanderens kæder der kan dirke dem op, det kan Mount ikke (endnu)

  Mount har energi, dynamik og speed samt en rigtig god teknik, men han har ikke Eriksens blik for sine medspillere.

  Det manglede vi igår, men generelt var boldomgangen for langsom og det skal forbedres ellers bliver det en lang sæson op af bakke, men mon ikke ETH har noget at arbejde med til træning i løbet af ugen, han er dygtig og ved præcis hvor han skal sætte ind.

  GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Kaptajn Bruno: Det var ikke den perfekte kamp, men vi fik sejren

Næste artikel

Målscorer Varane: Tre point, rent bur

ANNONCE