Kaptajn Vidic: Vi får se om en måned

Nemanja Vidic og Manchester United går ind i nogle altafgørende uger, og først derefter kan man drage konklusioner, mener serberen.

Manchester United kom hovedrystende skidt ud, af hvad der skulle forestille at være et ”let” juleprogram. Den kommende tid er julehyggen i den grad forbi, da de forsvarende mestre står over for svære udekampe i Arsenal, Stoke og på søndag i Chelsea, mens der venter lettere spiselige hjemmekampe mod Cardiff City og Fulham. I samme periode bliver det afgjort, om vi skal spille med om Capital One Cuppen.

Nemanja Vidic er ikke bleg for at indrømme, at der skal findes tilbage til de gamle dyder, hvis David Moyes og co. skal være med i kampen om sølvtøj denne sæson.

– Vi skal vinde regelmæssigt fremover, og om en måneds tid må vi så se, hvor vi er, siger den 32-årige United-anfører til Inside United magazine.

– I slutjanuar og startfebruar vil vi vise, hvad vi er i stand til. Så starter Champions League naturligvis op igen, hvilket også er vigtigt for os. Vi vil gøre det godt der også.

Nemanja Vidic priser sig lykkelig for, at Manchester United besidder de erfarne kræfter der skal til for at få vendt på skuden. Dermed også sagt, at David Moyes ikke står alene med ansvaret.

– Vi skal forbedre os som hold. Det er alfaomega. Hvis vi får et dårligt resultat, så skal vores fokus flyttes til at gøre det rigtige næste gang – først til træning, og så i kampene. Vi har heldigvis så mange rutinerede spillere her, der står til rådighed for at opnå vores fællesmål. 

Forrige artikel

Ronaldo bekræfter: Overvejede United

Næste artikel

U21: Lingard sikrede sejren mod Saints

ANNONCE