Karakterbogen: Brasiliansk disasterclass på sydkysten

Læs vores karakterer fra 1-10 i 0-1-nederlaget mod Brighton.

David de Gea – 6

Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, jeg ikke har været blandt De Geas kritikere i denne sæson. Men i dag var han sikker og havde et par fine redninger. Dog tænkte man aldrig nogensinde, at han ville nuppe straffesparket til sidst (omend det var flot sparket ind).

Aaron Wan-Bissaka – 5

Wan-Bissaka havde tydeligvis gjort sit hjemmearbejde godt overfor livsfarlige Mitoma, men omvendt lykkedes det også japaneren flere gange at få skabt chancer overfor ham. Alt det gør, at jeg ender på en 5’er. Der er sikkert nogle af jer derude, der enten vil den ene eller anden vej med den vurdering, og det forstår jeg egentlig også godt.

Victor Lindelöf – 6

Var ved at koste et mål i første halvleg, men spillede sig op herefter. Er generelt inde i en god periode og viser bestemt, at han har en plads i truppen fremover.

Luke Shaw – 7 (Kampens spiller)

Shaw var egentlig penslet ind til en 8’er to minutter inden slutfløjt, men dét straffe, han laver til sidst, koster. Til gengæld spillede han fejlfrit og fænomenalt i 93 minutter og var klart Uniteds bedste.

Diogo Dalot – 4

Spillede en fin første halvleg, men havde en katastrofal anden halvleg. Var ved at begå straffe, da han kludrede rundt i bolden og smed en arm i hovedet på Buonanotte, og havde kæmpestore problemer, da March blev skiftet ind.

Casemiro – 5

Casemiro skal være heldig med, at han har så meget kredit i banken fra hans tidligere kampe i United-trøjen, for hold nu op, han er faldet i niveau. Skulle have haft sit andet gule kort og var generelt overmatchet af storspillende Enciso. Kravler op på en 5’er på grund af sine offensive aktioner.

Fred – 4

Jeg forstår, hvorfor Ten Hag ville bringe Fred fra start i dag. Masser af løbepensum på en svær udebane mod et dygtigt hold. Men han var dårlig på bolden og fik aldrig sat sit aftryk på kampen.

Antony – 3

Ligesom Casemiro er det også mig en gåde, at han blev på banen, men åbenbart må man godt save en modspiller midt over i en hævnagt. Derudover brændte han en direktør på det skammeligste, fordi han absolut skulle have bolden over til sit venstreben.

Bruno Fernandes – 6

Jeg kunne have været sød og givet ham en 7’er, for hans første halvleg var rigtig, rigtig god. Til gengæld faldt han i niveau, ligesom resten af holdet, efter pausen, men generelt kan kaptajnen godt være sin indsats bekendt.

Marcus Rashford – 6

Det kan Marcus Rashford egentlig også. Han var livlig og var farligste mand, men uden skarpheden. Han var ikke helt lige så god som Bruno, selv om karakteren indikerer det. Hans dårlige anden halvleg gør, at han læner sig op ad en 5’er.

Anthony Martial – 5

Gjorde det o.k. i opbygningsspillet og viste, at han kunne komme til chancer. Men han har mistet sit edge og sin skarphed, og det ser åbenlyst ud for enhver, at han nok bør være færdig i klubben til sommer. Desværre.

Sancho, Sabitzer og Weghorst gjorde ikke tilstrækkeligt væsen af sig i deres respektive indhop til, at det er relevant at bedømme dem.

2 kommentarer
  1. Karakter bogen sidder i skabet, gode argumenter understøtter bedømmelserne.

    GGMU

  2. Tæt på et fint uafgjort resultat, i en dum kamp. Der er nogen spillere, som skal lære at holde hovedet koldt, når der er modstand, men hvor resultatet er fint på dagen.

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Brighton tager tre fortjente point i sidste minut

Næste artikel

Shaw skuffet efter hands-situation: Jeg kan ikke forklare, hvorfor min hånd er deroppe

ANNONCE