Brighton tager tre fortjente point i sidste minut

Brighton tog alle tre point i de døende sekunder mod Manchester United torsdag aften.

Torsdag aften var det egentlig Brighton, der havde mest at angribe rent tabelmæssigt. Seagulls kunne række ud efter europæiske pladser, mens Uniteds eneste mål i resten af PL-sæsonen er at forsvare sin top-4- og dermed Champions League-givende placering.

Det kunne ses, da de to hold krydsede klingre på Amex Stadium.

Manchester United havde sine tilbud til at komme foran, hovedsageligt ved Marcus Rashford i første halvleg, men her manglede skarpheden.

Det bedste mandskab var dog utvivlsomt værterne, der i store dele af kampen udspillede mægtige Manchester United på relativt beskedne Amex Stadium. De to klubbers størrelser afspejlede ikke styrkeforholdet på banen torsdag aften. Tværtimod.

Brighton havde adskillige muligheder for at komme foran, hvor specielt de offensive esser Kaoru Mitoma og Julio Enciso var i et exceptionelt spilhumør. Deres bidrag betød blandt andet, at værterne væltede i muligheder, specielt i slutminutterne, hvor holdet lagde et gigantisk tryk på Manchester United.

Og i de absolut sidste minutter af tillægstiden bar det tryk frugt. Luke Shaw, der ellers var Uniteds bedste mand, tog på urutineret vis hånden til hjælp ved en hjørnesparkssituation, som gav straffespark. Alexis Mac Allister scorede sikkert til 1-0. Amex eksploderede.

Det betød, at kampen endte 1-0 til værterne. Det betyder, at Brighton i den grad stadig har europæisk fodbold indenfor rækkevidde, mens Manchester United nu har lukket ærkerivalerne Liverpool ind i kampen om Champions League-billetterne.

2 kommentarer
 1. Fuldt fortjent at Brighton vinder kampen, faktisk en god og underholdende 1.halvleg hvor begge hold bidrager dog med værterne i førersædet.

  2.halvleg er katastrofal dårlig af os, vi kunne slet ikke dæmme op for Brighton som bare kørte på og fik som fortjent.

  Jeg er alvorligt bekymret for at vores dårlige form koster os en top 4 plads, Liverpool har momentum nu og kan de sætte en stime sammen så går de forbi os.

  Intet i går gav mig tro på at vi kan sætte nogle fornuftige resultater sammen hertil sidst, heldigvis har vi tre hjemme kampe på Old Trafford som er der vi vinder vores point.

  GGMU

 2. TB – Ja Liverpool er godt kørende, men de må så heller ikke dumme sig ret meget til sidst. Forudsat at vi taber kampen på hånden, skal Liverpool stadigvæk have min. én sejr og én uafgjort mere end os. De kan max få 12 point mere, og kan ende på 71 point. Vi har 63 point, og skal så “bare” have 9 point mere i 5 kampe, for at forsvare os mod Liverpool (vores målscore er noget dårligere end Liverpools).Men altså; det er som minimum, to sejre og 3 uafgjorte :-), det kunne jo også passende være tre sejre på hjemmebane, og så er den potte ude, hvis altså min matematik er rigtig 😉 – Jeg er trods alt sproglig student, i tidernes morgen 😀
  Brighton kan nå 18 point mere og ende på 73 point, men så skal de så også slå både Newcastle, Arsenal Og City… mon dog det sker 🙂
  Det spidser til, men vi har stadig overhånd, især med vores rimelige program her til sidst, og for hver gang Liverpool mister point, skal vi have de mindre jo 🙂 – Vi tror sgu på det 🙂

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Startopstilling: Martial på toppen

Næste artikel

Karakterbogen: Brasiliansk disasterclass på sydkysten

ANNONCE