Karakterbogen: Casemiro dikterede midtbanen mod Chelsea

Det var med flere fine præstationer til følge, da Manchester United besejrede et sløjt Chelsea-hold med 4-1 i aften. Læs oldtrafford.dk’s karaktergivning herunder.

På OldTrafford.dk giver vi spillerkarakterer efter følgende princip:

1 – Den rædderlige indsats, der ikke bød på noget nævneværdigt
2 – Den dårlige indsats, der næsten ikke kunne have gået værre
3 – Den ringe indsats, der bød på flere negative aktioner
4 – Den middelmådige indsats – dog mere negativ end positiv
5 – Den middelmådige indsats
6 – Den middelmådige indsats – dog mere positiv end negativ
7 – Den flotte indsats, der er mere end godkendt
8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner
9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med.
10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999

David de Gea – 6

Fin præstation af David de Gea, som gør sit job på stregen, de gange han bliver udfordret. Chanceløs ved Felix’ scoring.

Aaron Wan-Bissaka – 5

Også en godkendt præstation af Wan-bissaka, som slipper fint fra det i defensiven, mens det offensive output udeblev i dag. Ser lidt uheldig ud i starten af kampen, da han skubber for langt op på Mudryk og Lewis Hall kommer blæsende udenom, hvor Chelsea efterfølgende bør score til 1-0.

Raphaël Varane – 6

Varane gør det også godt og er en vigtig sidste skanse i United-defensiven. Laver ingen fejl og tager ingen unødige risici i det opbyggende spil.

Victor Lindelöf – 7

Også en fin kamp af Lindelöf, som også får lukket af for det meste, og når han ikke gør er han det, er han god til at lave frispark uden at tilrage sig et dumt gult kort.

Luke Shaw (ud 45’) – 5

Shaw får lukket fint af for Madueke i første halvleg, mens han ikke får bidraget synderligt i offensiven. En ganske neutral kamp af Shaw, hvorfor han får middelkarakteren 5.

Casemiro – 8 (Kampens spiller)

Flot kamp af Casemiro, som vinder flere bolde på midten af banen. Desuden fik han scoret på hovedstød, ligesom han også skaber chancen, da United scorer til 2-0.

Christian Eriksen (ud 69’) – 5

Eriksen startede kampen fint, men hans mangler i erobringsspillet blev udstillet af et par omgange i første halvleg. Noni Madueke blæser forbi ham, da Conor Gallagher efterfølgende kommer frem til en stor chance i første halvleg. Derudover leverede han en god assist til Casemiro på frisparket, mens han brænder en kæmpe chance på Malacias indlæg i anden halvleg.

Bruno Fernandes (Ud 84’) – 6

Bruno Fernandes var involveret i mange farlige situationer i aften, hvor han i hvert fald skal score en kasse yderligere. Laver sæsonens grummeste tunnel på Fofana, da han tilkæmper sig straffesparket i anden halvleg.

Jadon Sancho – 6

Jadon Sancho fik spillet sig op efter en langsom start på kampen, hvor der ikke var nok output i de offensive aktioner. Det vender dog i det store hele, da han får assisteret Anthony Martial med 2-0-scoringen. I anden halvleg træffer han flere gode beslutninger, og han bliver snydt for i hvert fald en assist efter en uskarp afslutning af Bruno Fernandes.

Anthony Martial (Ud 69’) – 4

Anthony Martial så ikke for skarp ud i aften på trods af sin scoring til 2-0. Har et par aktioner, hvor han hverken i tanke eller handling er hurtig nok.

Marcus Rashford (ind 28’) – 7

Marcus Rashford lod til at trives fint overfor den sløje Chelsea-defensiv, hvor han finder ind i et fint samarbejde med Malacia i anden halvleg. Scorer et nemt mål til 4-0 og skaber et par farlige situationer.

Malacia (Ind 45’) – 5

Malacia kommer ind og skaber en enkelt chance, som Eriksen skal score på. Derudover var der ikke meget at sætte på hollænderens præstation mod en ufarlig Chelsea-offensiv.

Antony (ud 28′), Garnacho (Ind 69’), Fred (ind 69’) og McTominay (ind 84’) er uden for bedømmelse.

Forrige artikel

Manchester United sikrer Champions League-kvalifikation efter sejr mod sløje Blues

Næste artikel

Højdepunkter: Manchester United indløste Champions League-billetten mod Chelsea

ANNONCE