Manchester United sikrer Champions League-kvalifikation efter sejr mod sløje Blues

Manchester United havde nemt ved at tilspille sig chancer, da de til aften besejrede Chelsea og kvalificerede sig til Champions League i næste sæson.

Manchester United kom bedst ud i aftenens Premier League opgør og fik tidligt skabt et par chancer, som med de rette marginaler og bedre førsteberøringer kunne have resulteret i scoringer.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

‘De Røde Djævle’ kom da også foran med 1-0, da Christian Eriksen nok en gang i denne sæson fandt Casemiro på en frisparksbold i venstre side. Brasilianeren slap nemt fri af sin markering, steg op og dirigerede sikkert bolden i mål bag Kepa Arrizabalaga.

United kunne have scoret igen efter små 20 minutters spil, da Christian Eriksen sendte Antony i dybden. Kantspilleren fandt en fri Martial, som dog formøblede kæmpechancen med en dårlig førsteberøring.

Desværre måtte Antony udgå kort efter, da han i forbindelse med en udfordring blev ramt på foden, hvorfor brasilianeren ikke kunne fortsætte kampen og måtte forlade banen på en bårer.

Efterfølgende kom Chelsea bedre med i kampen, men The Blues formåede ikke at finde netmaskerne trods fine muligheder til blandt andre Kai Havertz, Lewis Hall og Connor Gallagher.

Manchester United var ikke sene til at straffe Chelseas uskarphed, da de scorede igen. Casemiro chippede bolden ind til Jadon Sancho, som stod aldeles udækket i Chelsea-feltet. Sancho lagde så bolden køligt på tværs til Anthony Martial, der ikke kunne undgå at score på det frie mål til stillingen 2-0, som også var resultatet ved halvtid.

Manchester United kom også stærkt ud til anden halvleg, mens Chelseas defensiv ikke virkede klar fra halvlegens start. Bruno Fernandes og Christian Eriksen kunne begge have scoret til 3-0 og 4-0.

Fernandes fik dog revancheret sig, da han tørrede Fofana med en tunnel og efterfølgende tilkæmpede sig et straffespark, som han sikkert eksekverede til 3-0.

Rashford fik også scoret, da Fofana endnu en gang så uheldig ud og forærede bolden til Manchester United. Rashford straffede fejlen og scorede sikkert sit 30. sæsonmål til stillingen 4-0.

Joao Felix fik pyntet på resultatet for Chelsea, da han drev bolden fra midten af banen og fra kanten af feltet sparkede den ned i det korte hjørne til slutresultatet 4-1.

Målscorere:

Casemiro – 1-0 (6′)

Anthony Martial 2–0 (45+5′)

Bruno Fernandes 3–0 (73′, straffespark)

Marcus Rashford 4–0 (78′)

Joao Felix 4-1 (89′)

Forrige artikel

Startopstillinger: Rashford på bænken

Næste artikel

Karakterbogen: Casemiro dikterede midtbanen mod Chelsea

ANNONCE