Karakterbogen: Casemiro og Fred imponerede på midten

Holdet sprudlede til aften, da man besejrede Tottenham med 2-0. Læs skribentens vurdering af de individuelle præstationer herunder.

På OldTrafford.dk giver vi karakterer efter følgende princip:

1 – Den rædderlige indsats, der er decideret ydmygende
2 – Den dårlige indsats, der næsten ikke kunne have gået værre
3 – Den ringe indsats, der bød på flere negative aktioner
4 – Den middelmådige indsats – dog mere negativ end positiv
5 – Den middelmådige indsats
6 – Den middelmådige indsats – dog mere positiv end negativ
7 – Den flotte indsats, der er mere end godkendt
8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner
9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med
10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999

David de Gea – 7

Det var ikke mange redninger, David de Gea havde til aften, men spillet med fødderne sad i skabet, ligesom han også var god til at være på forkant ved at placere sig længere ude i sit felt, end man har været vant til at se i tidligere sæsoner.

Diogo Dalot – 8

Flot, flot kamp af Dalot, der viser flotte takter i offensiven, og defensivt er der heller ikke mange fingre at sætte på portugiserens præstation. Perisic kommer nemt forbi Dalot i et tilfælde, men det efterfølgende indlæg ledte ikke til noget farligt.

Raphaël Varane – 8

Varanes tilstedeværelse i Manchester Uniteds bagkæde er vigtig, og det satte han en tyk streg under i dag. Bliver sjældent fanget ude af position, og når han gør, er han ikke for fin til at rette op på det med et professionelt frispark.

Lisandro Martinez – 8

Sammen med Varane bringer Martinez ro til United-holdet, når der på så overbevisende maner bliver lukket af bagtil. Neutraliserede i høj grad truslen fra Kane og Son sammen med Varane.

Shaw – 7

Shaw spiller en rigtig god kamp på venstrebacken. Var ved at score et drømmemål, hvis ikke det havde været for Hugo Lloris’ refleksredning.

Casemiro – 8 

Casemiro virker til for alvor at have vænnet sig til tempoet i Premier League. Fejlfri præstation af brasilianeren, der er dygtig til at stabilisere midtbanen, ligesom han er eminent til at distribuere bolden i pasningsspillet.

Fred – 8 (Man of the Match)

Fred var meget synlig i dag og var involveret i begge scoringer, ligesom han var vital, når der skulle vindes 50/50-bolde på midtbanen. Supplerer Casemiro på fornem vis med sin mere bevægelige stil.

Antony – 7

Det var i dag nemt at få øje på, hvor dygtig en spiller Antony er, når det kommer til de tekniske facetter af spillet. Samtidig virker det til, at han og Dalot efterhånden er ved at opbygge en virkelig positiv relation i Uniteds højreside.

Bruno Fernandes– 7

Var der en mand, som bolden skulle falde for fødderne af, da United scorede til 2-0, så var det Bruno. Flot kasse af Fernandes, der også bevarede tålmodigheden på bolden, så Manchester United kunne fastholde det tunge pres på Tottenham. Løber lidt for tidligt, da hans anden scoring bliver annulleret for offside.

Jadon Sancho – 7

Ligesom Bruno var Sancho utroligt dygtig til at træffe de rigtige beslutninger på bolden i dag, og det resulterede også i en assist, da Fred scorede til 1-0.

Marcus Rashford – 7

Rashford var uheldig med ikke at få scoret i dag. Han har tre gigantiske muligheder, og havde det ikke været for Hugo Lloris, så var Marcus Rashford også kommet på tavlen i dag. Han kunne dog godt have placeret sine skud mere yderligt.

McTominay, Elanga og Eriksen er uden for bedømmelse…

Forrige artikel

Fernandes: Vi skal holde fokus og fortsætte

Næste artikel

Podcast: Midnatsoptagelse ovenpå euforisk sejr over Spurs

ANNONCE