Fernandes: Vi skal holde fokus og fortsætte

Bruno Fernandes var tilbage på måltavlen, da han tidligere i dag scorede Uniteds andet mål i sejren over Tottenham. Anføren gør det klart, at holdet skal arbejde videre på dagens præstation.

Der strømmede jubel ud over lægterne på Old Trafford, da Bruno Fernandes scorede til 2-0 og sikrede Manchester United en hjemmebanesejr mod Tottenham. Det er blot anden gang i sæsonen, at holdets anfører kommer på måltavlen. Den portugisiske midtbanespiller var meget tilfreds med holdets præstation i dagens opgør.

– Alle er rigtig glade, det var en fantastisk præstation og den perfekte præstation. Vi er nødt til at fortsætte, forstå, at det er en proces at vinde eller tabe, og vi er nødt til at holde fokus og fortsætte, fortæller Fernandes efter kampen.

– Vi har haft mange gode præstationer, mod Newcastle gjorde vi en rigtig god præstation, kontrollerede spillet, men fik ikke resultatet. I dag var det samlet set den bedste præstation, fordi vi fik resultatet og præstationen. Vi har brug for mere af dette, uddyber den portugisiske midtbanespiller.

Det er især offensiven på holdet, som Fernandes roser efter kampen.

– Vi kender den kvalitet, vi har oppe foran. Vi ved, at vi kan være farlige, så hvis vi har chancer for at skyde, skal vi have troen på, at vi kan score. Marcus Rashford scorede ikke i dag, men gjorde så meget, Jadon Sancho også, og han var også involveret i Freds mål, forklarer Fernandes afslutningsvist.

Forrige artikel

Ten Hag: I dag kunne man se udviklingen

Næste artikel

Karakterbogen: Casemiro og Fred imponerede på midten

ANNONCE