Karakterbogen: De Gea lukker Noble ude og sikrer sig kampens spiller

Der var flere gode præstationer mod West Ham i dagens sejr.

På OldTrafford.dk giver vi spillerkarakterer efter følgende princip:

1 – Den rædderlige indsats, der ikke bød på noget nævneværdigt
2 – Den dårlige indsats, der næsten ikke kunne have gået værre
3 – Den ringe indsats, der bød på flere negative aktioner
4 – Den middelmådige indsats – dog mere negativ end positiv
5 – Den middelmådige indsats
6 – Den middelmådige indsats – dog mere positiv end negativ
7 – Den flotte indsats, der er mere end godkendt
8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner
9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med.
10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999

David de Gea – 9 (kampens spiller)
Blev fikseret af Varanes afretning på West Hams føringsmål af, som han ikke kan klandres for. Derudover spiller han en flot kamp, hvor han er mere offensiv end normalt og også har gode redninger. Ligesom han kaster sig til den rigtige sidder på Nobles straffespark og redder de to point til sidst. Det trækker en enkelt pind op på skalaen.

Aaron Wan-Bissaka – 7
Er måske heldig med ikke at begå et straffe i slutningen af første halvleg, men spiller ellers en godkendt kamp, hvor han især offensivt byder ind. Har et par gode indlæg og en farlig afslutning.

Raphaël Varane – 7
Også en flot kamp af den nye mand i forsvaret, der ikke laver mange fejl, selvom West Ham periodevis presser meget fint på.

Harry Maguire – 4
Det var ikke den bedste kamp af kaptajnen, og det var især i spillet med bolden, han er dårlig i dag. Har mindst to afleveringer, han sender direkte udover sidelinjen, ligesom et boldtab på egen halvdel giver en farlig West Ham chance i første halvleg.

Luke Shaw – 7
Måsker er der lidt åbent i hans side defensivt, men han giver tilgengæld meget offensivt, hvor han er meget til at skabe flow i Uniteds angrebsspil.

Fred – 3 
Det var ikke en god kamp af Fred, der måske har et par enkelte gode aktioner, men mest af alt mister han bolde, og hans forsøg på at erobre bolde fejler også, og det skaber omstillinger for West Ham.

Scott McTominay – 7
Stærkt comeback af skotten, der byder ind med den energi og de muskler, som er så værdsat på det her United-hold.

Paul Pogba – 6
Bedre i første end i anden halvleg, hvor han desværre falder lidt ud af kampen. I første halvleg var han dog god og meget i mange offensive ting.

Bruno Fernandes – 7
“Assisten” som han nok ikke bliver noteret for trækker op, men ellers var det en kamp, hvor nogle ting gik bedre end andre. 

Mason Greenwood – 7
Er rigtig god i første halvleg, men falder også lidt ud i anden halvleg, hvor Jesse Lingard kommer ind og afløser ham.

Cristiano Ronaldo – 7
Skal score en enkelt gang mere i starten af anden halvleg, da United får en af af West Ham-forsvaret. Men nu har portugiseren scoret i alle tre kampe, siden han kom tilbage. Men det er imponerende, han nu har scoret i de tre kampe, han har spillet med det pres og den opmærksomhed, der er på ham.

Jesse Lingard (indskiftet i 70. minut) – 8
Tager en forrygende revanche fra sin uheldige tilbagelægning mod Young Boys, da han scorer et flot mål, som sender United på sejrskurs

.Jadon Sancho (indskiftet i 70. minut) – 7
Sammen med Lingard er Sancho også med til at tippe tingene over mod Uniteds fordel med flere gode aktioner.

Nemanja Matic er uden for bedømmelse

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

 
Forrige artikel

De Gea: Tre store point for os

Næste artikel

Matchvinder Lingard: Det har ikke været en nem uge

ANNONCE