Matchvinder Lingard: Det har ikke været en nem uge

Med sit sejrsgivende mål går Jesse Lingard fra tirsdag at være skurk til søndag at være helt for Manchester United, der søndag besejrede West Ham.

Tirsdag aften endte Jesse Lingard i skurkerollen, da han med en tilbagelægning, der endte med et sejrsmål til Young Boys, kostede Manchester United point på udebane i Schweiz.

Søndag eftermiddag blev dog han matchvinder, da han et minut før tid sparkede det runde læder i det lange målhjørne, hvilket sikrede United en 2-1-sejr ude mod West Ham.

– Det har ikke været en nem uge, så det virkede helt uvirkeligt at komme ind og score i dag, udtaler Lingard til Sky Sports.

– Der opstår fejl i fodbold, og de skal overkommes, siger englænderen og refererer til sin kampafgørende fejl mod Young Boys tirsdag.

Udover det flotte mål gjorde også hjemmepublikummet indtryk på den 28-årige offensivspiller.

– Jeg var helt på månen over modtagelsen, jeg fik (da jeg kom på banen, red.).

– Jeg havde en god tid i West Ham, men er nu i Manchester United, som jeg vil gøre mit bedste for, tilføjer søndagens engelske matchvinder.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

 
Forrige artikel

Karakterbogen: De Gea lukker Noble ude og sikrer sig kampens spiller

Næste artikel

Ole Gunnar Solskjær: Der var åbenlyst straffespark til Ronaldo

ANNONCE