Karakterbogen: En enestående Pogba cementerer vigtig United-sejr

Se hvilke karakterer Oldtrafford.dk giver Manchester United-spillerne efter en vigtig sejr mod Burnley.

På OldTrafford.dk giver vi spillerkarakterer efter følgende princip:

1 – Den rædderlige indsats, der ikke bød på noget nævneværdigt
2 – Den dårlige indsats, der næsten ikke kunne have gået værre
3 – Den ringe indsats, der bød på flere negative aktioner
4 – Den middelmådige indsats – dog mere negativ end positiv
5 – Den middelmådige indsats
6 – Den middelmådige indsats – dog mere positiv end negativ
7 – Den flotte indsats, der er mere end godkendt
8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner
9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med.
10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999.

David De Gea – 7
Svært at give den spanske målmand en karakter, da han nok mest frøs i løbet af kampen. Trækker dog en karakter op på grund af et clean sheet.

Aaron Wan-Bissaka – 5
Relativ anonym kamp fra englænderen, der får klaret sine defensive pligter, men stadig mangler kvalitet i det offensive.

Eric Bailly – 7
Hovedskaden han pådrog sig mod Watford kan ikke have været slem. Endnu engang læser han spillet enormt godt, og udnytter hans hurtighed. Får igen stoppet mange skud, da han ikke er bange for at ofre sig.

Harry Maguire – 7
Spiller en god første halvleg. Har godt styr på Barnes og Wood i luftspillet, og får vel egentlig underkendt et klart mål. Bliver presset i slutningen af anden halvleg, men får klaret opgaven og holder Burnley fra mål. Derudover enormt essentielt, at han ikke pådrager sig et gult kort.

Luke Shaw – 7
Endnu engang viser Shaw kvalitet på venstrebacken. Er hurtigt opfattende og laver nogle gode driv op ad banen. Har en hård takling, der koster ham et gult kort, men laver derudover næsten ingen fejl.

Paul Pogba – 9 (Kampens spiller)
Waow. Der bliver endelig vist stor kvalitet fra Paul Pogba. En fremragende præstation af franskmanden, der kvitterer med et fantastisk mål. Vel nok en af hans bedste kampe i den røde trøje. Har fuldstændig styr på midtbanen, hvor han brillerer med flere gode afleveringer og næsten ingen boldtab.

Nemanja Matic – 7
En karakter der ville have været højere, hvis han havde opretholdt sit niveau fra førstehalvleg. Er et vigtigt bindeled mellem forsvar og midtbane, og påtager sig en rolle, som Manchester United har manglet. Hans anonymitet i anden halvleg kan dog skyldes, at Burnley lagde sig dybere ned i banen.

Marcus Rashford (ud 80′) – 5
En dårlig kamp af den populære englænder, der ikke virker til at trives i højresiden, hvor han ikke kan trække ind i banen. Kommer ikke til de store chancer. Det trækker dog en karakter op, at han laver en glimrende assist til Pogbas mål.

Bruno Fernandes (ud 89′) – 6
En sjælden kamp uden et mål eller en assist. Løber som altid solen sort, men har ikke den samme flair, som vi så tit har set. Deltager hyppigt i kombinationsspillet, og går langt ned i banen for at modtage bolden.

Anthony Martial (ud 95′) – 5
Det fungerer ikke for ham i denne sæson. Har et enkelt godt skud i første halvleg, men er håbløs på et hav af chancer. Får en friløber i slutningen af kampen, hvor han eksekverer det dårligt. Han er dog ikke bleg for at deltage i spillet, men leverer langt fra en præstation, som er tæt på hans topniveau.

Edinson Cavani – 6
Uruguayaneren prøver og prøver. Leverer en rimelig god præstation, men får ikke træf på den sidste tredjedel. Bliver snydt for en friløber, da han bliver nedlagt af Robbie Brady. Har dog nogle rigtig gode aktioner i det defensive, hvor han får headet flere indlæg fra standardsituationer væk.

Indskiftere:

Mason Greenwood (ind 80′) – UB

Scott McTominay (ind 89′) – UB

Axel Tuanzebe (ind 95′) – UB

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Solskjær: Tålmodighed og ro var nøglen

Næste artikel

Neville: Hvorfor skal United-fans ikke tro på mesterskabet?

ANNONCE