Neville: Hvorfor skal United-fans ikke tro på mesterskabet?

Det er en mærkelig sæson, så Gary Neville mener, at United har muligheden for at blive kåret som mestre.

For bare få uger siden troede alle, Liverpool var på vej mod mesterskabet, før det troede man, at Chelsea eller Tottenham kunne udfordre og før det igen, var man sikker på, at Manchester United hvert fald ikke kunne vinde mesterskabet.

Sådan lyder Gary Nevilles analyse efter Burnley-kampen, og United-legenden mener, at United-fans i den her mærkelige sæson har alt mulig grund til at tro på, at United-kan vinde mesterskabet.

– Hvis du havde spurgt i starten af sæsonen(om United kan blive mestre, red.), havde vi sagt “no way”, de er ikke i nærheden af den stabilitet, det kræver. MEN, hvorfor skulle Manchester United-fans ikke tro på det, hvorfor skulle holdet ikke tro på det?

– Man kigger på frontlinjen med Cavani, Rashford, Martial og Greenwood, man kigger på midtbanen og Bruno Fernandes, som for at være fair ikke spillede godt i aften, men så trådte Pogba til og var fantastisk, siger han på SkySports.

Ifølge Neville gør Manchester City i øjeblikket meget klogt i, at der ikke er så meget snak om dem, samtidig med, at de er begyndt at ramme en god form, og det er noget, den tidligere United-anfører frygter.

– Vi så i sidste uge, at når City er på deres bedste, er United nok stadig lidt under. Men nu er det tid til at have det lidt sjovt de næste dage, og jeg tror ikke, Liverpool synes, det er sjovt, for de havde ikke regnet med, at United kunne udfordre, siger han.

Læs også vores egen skribent Kristian Halkjær Schlüter sætte ord på, hvorfor vi United-fans skal have lov til at drømme i den her sæson.

 

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Karakterbogen: En enestående Pogba cementerer vigtig United-sejr

Næste artikel

Sky: OGC Nice udforsker lejeaftale med Lingard

ANNONCE