Blind: Jeg er faldet godt til

Daley Blind er glad for starten i den røde trøje. Han føler allerede, at han er faldet godt til i klubben.

Daley Blind kom til klubben inden denne sæson. De færreste havde nok troet, at han kunne træde direkte ind på holdet, hvilket han har gjort fra dag ét. Men det har været let at falde til, i hvert fald hvis man spørger spilleren selv.

– Jeg synes, at jeg er faldet godt til. Vi har lavet en del sociale ting sammen, og jeg har det rigtigt godt sammen med dem alle, udtaler Blind til MUTV.

Blind er ikke overrasket over tempoet i ligaen, men der er alligevel nogle ting som er anderledes, i forhold til Holland.

– Klubben er meget større end Ajax. United er kendt over hele verden, og der er et stort pres på dig som spiller. Forskellen på ligaerne er, at der er kæmpe forskel på atmosfæren, samtidigt går det en del hurtigere i Premier League, men det var jeg opmærksom på. Jeg elsker det, og især hjemmekampene giver mig en helt speciel følelse indeni.

Næste opgave for Daley Blind, bliver udekampen mod West Bromwich. Her skal han forsøge at følge op på den gode start, og forhåbenligt fortsætte stimen.

Forrige artikel

Moyes forventede seks års tillid

Næste artikel

Van Gaal: Ingen er sikre på en startplads

ANNONCE