Karakterbogen: En smal sejr på personlige præstationer

Manchester United sikrede sig en sejr over Sheffield United på en aften, men det var langt fra en nem bedrift.

På OldTrafford.dk giver vi spillerkarakterer efter følgende princip:
1 – Den rædderlige indsats, der er decideret ydmygende
2 – Den dårlige indsats, der næsten ikke kunne have gået værre
3 – Den ringe indsats, der bød på flere negative aktioner
4 – Den middelmådige indsats – dog mere negativ end positiv
5 – Den middelmådige indsats
6 – Den middelmådige indsats – dog mere positiv end negativ
7 – Den flotte indsats, der er mere end godkendt
8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner
9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med
10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999

 

Onana – 7

Har flere gode redninger og gør et godt bidrag i den defensive boldomgang. Han starter kampen ud med udfordringer, som gjorde at Altan Bayindir igangsatte en opvarmning, men Onana genfandt kræfterne og spillede kampen ud.

Dalot – 7

Hans omgang med bolden er uforsigtig i det meste af kampen, men manglen på forsigtighed viser sig også i hans selvtillid med sit spark. Han får i 2. halvleg hugget en flot kasse ind uden for feltet, som viser sig at være match-vinderen.

Maguire – 7

Maguire ser nogle gange lidt kluntet ud, når han er i boldbesiddelse og han ligner ikke en forsvarsspiller, der oser af selvtillid, men han slår nogle rigtig gode afleveringer og får sat gang i spillet på hele banen.

Evans – 6 (ud efter 85′)

Gør et godt arbejde i forsvaret. Han lader til at være tryg i boldbesiddelse og giver sig selv plads til at overveje sine muligheder. Hans viften med armene og råb til sine holdkammerater udtrykker en passion og ansvarlighed, som efterspørges af mange fans i øjeblikket.

Lindelöf – 6

Svenskeren ser ikke alt for tryg ud i positionen som venstre back, men arbejder hårdt på at løse opgaven. Arbejder faktisk så hårdt, at han assisterer en vigtig scoring i 2. halvleg med et flot fladt indlæg til Diogo Dalot.

Amrabat – 4

Lever ikke helt op til den intensitet, der kan forventes af en spiller på Uniteds niveau. Har et rigtig flot skud på mål i 66. minut som afværges af overliggeren.

McTominay – 6 (ud efter 63′)

Målscorer og udløser af et straffespark. Selvom assisten fra kaptajnen ikke var den bedste aflevering, fanger McTominay den og hugger den i kassen.

Antony – 4 (ud efter 63′)

Antony fortsætter hvor han slap. Han stopper angreb, når han får bolden på modstandernes banehalvdel og bliver ofte nødt til at sende bolden tilbage, hvor han har fået den fra. Han ligner en spiller, der mangler tempo og variation. Det han leverer i øjeblikket er ikke godt nok.

B. Fernandes – 5

Er ikke så klinisk i sin boldomgang i dag, men får lavet en lidt uperfekt assist. Har derudover nogle gode afslutninger, der desværre ikke rammer inden for rammen.

Rashford – 5 (ud efter 87′)

Havde en svær start, men har korte perioder i kampen, hvor han lige blomstrer. Han er ikke bange for at aflevere bolden tæt på feltet, hvor han ellers tidligere har givet udtryk for bare at ville afslutte selv.

Højlund – 5 (ud efter 63′)

Danskeren slipper godt fra sine boldberøringer og laver nogle gode løsninger. Har nogle gode chancer, som desværre ikke munder ud i mål. Brænder en gave af en chance i begyndelsen af 2. halvleg.

 

Indskiftere:

Eriksen – 5 (ind efter 63′)

Sender nogle gode bolde frem i banen og er et frisk pust. Han bidrager ikke med fart i spillet, men med sit altid stærke overblik.

Garnacho – 6 (ind efter 63′)

Har nogle gode løb og positionerer sig godt i boksen. Hans ivrighed har hurtigt positiv effekt på hele holdet. Har enkelte gode afslutninger.

Martial – 4 (ind efter 63′)

Er lidt usynlig foran målet. Det er ikke tydeligt, at det er ham der leder frontlinjen i mere end 40 minutter af kampen.

Varane – 6 (ind efter 85′)

Bliver uden tvivl skiftet ind for at bidrage til at holdet kører sejren sikkert hjem. Han er opgaven voksen og viser som altid stor selvsikkerhed i bagkæden.

Mount – 5 (ind efter 87′)

Når ikke at få indflydelse på spillet.

 

Erik ten Hag – 6

På dette niveau bør det forventes, at Manchester United hiver en sejr hjem over et hold som Sheffield United, men som fan sidder man ikke med en ro i maven, når spillerne går på banen. Træneren fortjener en middelmådig karakter, da det taktiske udtryk i store dele af kampen lader til at være mangelfuldt. Det er ikke en køn sejr, men at ETH får udnyttet sine indskiftninger, er positivt for både kampens udfoldelse, men også for den generelle tiltro til træneren. Næsten alle indskiftningerne fik indflydelse på spillet.

 

Kampens spiller:

Min kampens spiller i dag går til Harry Maguire. Dette især i manglen på bedre præstationer. Han havde ikke en nem aften over for Cameron Archer og Oli McBurnie, men han klarede sig virkelig godt, og fik dem afværget ordentligt. Hans afleveringer var gode, og han var gode i sine luftdueller.

1 kommentar
  1. Fin karakterbog idag.

    Enig i MOM Maguire, stærk indsats, tæt forfulgt af Onana der så sikker ud i hans redninger og øvrige indgreb.

    Ellers var det middelmpdiggeden der dominerede billedet i det store og hele, hverken Lindeløf eller Dalot så specielt gode ud idag og uden hhv assist og mål landede de begge på det generelle 5 tal i min bog men fair 6 tal når man alligevel er kampafgørende i sidste ende.

    Bruno, Rashford og Højlund var mine største skuffelser idag.

    ETH har jeg stadig tvivl om, mener hans opstilling og taktisk oplæg (eller mangel på samme) er forfejlet, der manglede kreativitet centralt, og jeg mener at Eriksen eller Mount burde have startet istedet for Amrabat, Mctominey havde fortjent sin plads efter hans vilde og afgørende indhop mod Brentford, men vinderen har jo altid ret…

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

En uskøn affære: United tager alle pointene med hjem

Næste artikel

Harry Maguire til Sky Sports: Sir Bobby Charlton-nyhederne ramte os hårdt

ANNONCE