En uskøn affære: United tager alle pointene med hjem

Kampen på Bramall Lane ender i en smal sejr til Manchester United, som igen viser sig at have store udfordringer med at levere en overbevisende præstation.

Kampen begyndte noget op ad bakke for Manchester United. Ten Hags spontane holdsnak midt i første halvleg, og Onanas tidlige behandling beskriver meget godt den første halvdel af første halvleg. Wes Foderingham havde længe ikke noget at se til i Sheffield United-målet, og the Blades viser sig at være det bedre hold.

Så sker der pludselig noget. Fernandes sender en lidt for kraftig aflevering afsted til Scott McTominay, som på fremragende vis får bolden under kontrol på brystet og spontant finder en måde at sende bolden ind i målets hjørne. United har på dette tidspunkt ikke fortjent føringen, men de har den.

Scott McTominay er den helt perfekte målscorer. Inden kampen udtalte han til Sky Sports: “Vi skal gøre det for Sir Bobby”. Han fortjente det mål.

Uniteds vane med at indkassere mål efter at have scoret bliver nærmest uigennemtrængelig. Sheffield United bliver tildelt et straffespark udløst af kampens hidtidigt eneste målscorer. McTominay handlede instinktivt, men får desværre afværget et skud på en arm, der hænger lidt for langt ud for kroppen.

Kampen er uafgjort ved halvleg med 1-1. Som Manchester United fan kunne man håbe, at Ten Hag hav spillerne en opsang i pausen.

De røde djævle begynder 2. halvleg lige så langsomt som den første. Der bliver brugt lang tid på at se efter afleveringer og danne sig overblik. Der mangler noget automatik i opspillet.

Efter 63 minutter får Erik ten Hag brug for at justere lidt på holdets spil, og laver en trippeludskiftning. Det resulterer i et temposkift, og udløser efter et kvarters tid en flot scoring fra De Røde Djævle. Det er Diogo Dalot, der sender bolden i nettet fra udenfor straffesparksfeltet. Han assisteres af dagens venstreback, Victor Lindelöf.

Det bliver tydeligt, at holdet går efter at køre sejren hjem i de resterende minutter efter scoringen.

 

Kampfakta:

Sheffield United 1:2 Manchester United

0-1: Scott McTominay (28′)

1-1: Oli McBurnie (str. 33′)

1-2: Diogo Dalot (79′)

 

4 kommentarer
 1. Som Friman sagde i pausen, deprimerende at se United spille…

  Ligaens dårligste hold kørte os rundt i første halvleg og vi var ikke uheldige med at have uafgjort ved pausen, men heldigvis var det bare det dårligste hold, vi blev bedre i 2.halvleg, men på ingen måde prangende før landsholdspausen gennemsmadrede Newcastle på samme bane værterne med 8-0….!!!!

  Der mangler gejst, og hvorfor kan Rashford spille en rigtig god kamp for England mod Italien forleden men idag ligne en der ikke gider…?

  Er det pga ETHs behandling af hans buddy Sancho der trykker eller hvad…

  Bruno smider igen bolde væk fordi alt hans spil skal lægges op på den højeste hylde hver gang, men spildprocenten er bare for høj…

  Højlund for ikke meget at arbejde med og da han endelig fik muligheden manglede skarpheden desværre, men han er meget ung og mon ikke det nok skal vende når han forhåbentlig for meget mere at gå på fra hans holdkammerater.

  Men 15 point sikret mod Wolves, Forest, Burley, Brentford og Sheffield United….alle 1 måls sejre med hiv og sving er point mæssigt fint og absolut påkrævet, men indsatsen er fornærmende ringe og deprimerende.

  Nu har FCK på Old Trafford på Tirsdag, vi har kniven på struben og skal have 6 point samlet i de to opgør mod de danske mestre, men først sejr Tirsdag og så venter naboerne Søndag, vi kan ikke tillade os at tabe den kamp hvis vi skal hænge på top 4…

 2. Pænt var det ikke, men som jeg skrev for nogle uger siden, så handler det bare om, at få sejrene i hus, også på den grimme måde. Selvom Sheff U er i bunden, og vi derfor altid forventer storsejre mod sådanne hold, så vandt City også kun 2-1 på udebane, med en scoring i det 88.min, mens Tottenham vandt med samme cifre hjemme, men scorede først i det 90. Og 100. Min.. For at få sejren..

  Jeg er enormt skuffet over Rashford – der er gået Martial i den. Ville faktisk hellere spille med Garnacho fra start, og så kan Rashford komme ind til sidst..
  Eriksen skal bare starte inde hver gang. Han er så meget bedre på bolden, end alle de andre. Så må der istedet for kompenseres for hans hurtighed og defensive kapacitet, med andre spillere.
  ETH har det sgu ikke nemt. Jeg tror sådan set, at han har en gameplan, men de spillere han har, har simpelthen ikke evnerne til at spille på hans filosofi. De kan jo ikke lave simple afleveringer, og evner ikke, at sætte deres angriber op til scoring.
  En pligtsejr mod FCK, og så håbe på en uafgjort mod City, så har det jo pludselig været en god uge… 🙂

 3. Hvis ikke spillerne kan/vil spille/købe ind på ETHs spillestil og taktik, så er der kun tre muligheder, enten skal vi have nye spillere eller ny Manager, eller også skal ETH finde en stol der passer til spillermatrialet pt, mon ikke sidstnævnte er vejen frem indtil der er købt rigtigt ind til den stil ETH vil implementere.

  Tænker bare at ETH allerede har fået en del folk i alle kæderne ind, Højlund, Casemiro, Eriksen, Anthony, Licha, Malacia, Onana, Mount, Amrabat….Weghorst på leje hvilke var en kæmpe fejl.

  Hvor mange er lykkedes…Licha, Casemiro, Eriksen til dels…?

  De øvrige er af en eller anden grund ikke slået igennem endnu….hvorfor..?

  9-10 nye folk og kun få har gjort en forskel indtil videre….ansvaret ligger hos ETH.

  Sidste sæson var det primært Rashford der bar holdet sammen med Bruno, Casemiro, Shaw og måske De Gea, 4 spillere der var i klubben inden ETH kom til….Casemiro var den man havde manglede centralt i flere år sagde man, Eriksen var det ekstra offensive krydderi istedet for en Fred, Mctominey og en Van der Beek som er for dårlig til United åbenbart.

  Jeg kan selv med min bedste anstrengelser ikke se ETH fortsætte sæsonen ud hvis ikke præstationerne forbedres markant, flere indkøb herunder en spillende keeper, og stort angrebs talent og en ekstra defensiv og en ekstra offensiv midtbane spiller har jo ikke løftet holdet op til næste niveau, tværtimod ser holdet energiforladt, opgivende og modløse ud på banen når de trækket den røde trøje over hovedet…kontrasten ses tydeligt når selvsanne spillere tørner ud for deres respektive landshold…

  Hvis ikke United kvalificere sig til knockout fasen i CL med de hold i gruppen er det en eklatant fiasko i lin optik, og hvis vi samtidig pga den deprimerende og ekstremt ringe start på PL ikke kæmper med om top 4 når vi nærmer os slutningen af denne sæson bør ETH have en fyreseddel.

 4. Jeg tror ikke, uanset hvem der spiller for os, eller hvem som er manager, at vi kan forvente at ende i top 4 hvert år, eller vinde pokaler. Det er PL simpelthen blevet for stærk til, at nogen hold kan føle sig sikker på dét, over en 10-20 årig periode. Kom ind i nutiden, og se bort fra vores dominans under Ferguson. Det er en saga blot, men gode minder nu. 10 hold har nu økonomi til de bedste managers og de bedste spillere, og mange flere har økonomi til at få spillere, som sagtens kan begå sig på bedre hold end dem de kommer til. Som sagt før, husk nu på andre managers, ex Klopp, som altså har brugt mere end 2 sæsoner på, at få et stærkt hold, og også endt uden for top 4, med stærke klubber. Jeg gider ikke smide en manager under bussen, som har haft en meget bedre sæson, end de forrige. Giv nu en manager tid til at bygge noget op, og ikke bare lav to sæsoners udskiftning fordi han ikke lige vinder en masse.
  P. S fedt at der er nogen som er aktive i forummet, og nogen er rigtig gode til at argumentere, for deres holdninger, også de kritiske, det er ok. Men det er stort set kun negativitet og pessimisme, som fylder kommentarerne herinde efterhånden. Utrolig meget medløbermentalitet, hvor der bare kritiseres når det går dårligt og så stilhed når det går godt. Det synes jeg er træls, at være en del af, så hvis jeg pludselig bliver stille, så ved de få, som læser mine kommentarer hvorfor 😉

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Startopstillingen: Ingen Varane og ingen Mount

Næste artikel

Karakterbogen: En smal sejr på personlige præstationer

ANNONCE