Karakterbogen: Fernandes-erstatning skuffer fælt

Mange Manchester United spillere skuffede, da Ten Hags tropper tabte 3-1 til Aston Villa.

På OldTrafford.dk giver vi karakterer efter følgende princip:

1 – Den rædderlige indsats, der ikke bød på noget nævneværdigt
2 – Den dårlige indsats, der næsten ikke kunne have gået værre
3 – Den ringe indsats, der bød på flere negative aktioner
4 – Den middelmådige indsats – dog mere negativ end positiv
5 – Den middelmådige indsats
6 – Den middelmådige indsats – dog mere positiv end negativ
7 – Den flotte indsats, der er mere end godkendt
8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner
9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med.
10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999

David de Gea – 4
Jeg er i tvivl, om spanieren kan gøre noget ved Dignes frispark, men ellers ikke store fejl fra De Gea, der har et forsvar, der bliver udspillet.

Diogo Dalot – 3
Starter kampen dårligt, men kommer lidt tilbage igen. Blandt andet bryder han spillet og sætter et angreb godt igang et par gange.

Victor Lindelöf – 2
Dårlig præstation af svenskeren, der må have meget af ansvaret ved 3-1-målet blandt andet. Totalt passiv og uden gejst.

Lisandro Martinez – 6 (Kampens spiller)
Martinez fungerer som enmandshær i Uniteds skrøblige defensiv. Har ikke de store fejl og bliver ikke overspillet på samme måde som sin sidemand. Er aggresiv og får ryddet op for Lindelöfs manglende aggresivitet.

Luke Shaw – 2
Er sammen med sin backmakker dårlig fra start i kampen. Kommer forsent ved og laver frisparket, som Digne skyder ind. Derudover ikke det store offensivt, hvor taktikken virker forkert, da det mest er indlæg mod Ronaldo.

Casemiro – 3
Er rolig nok på midtbanen, men i omstillingerne bliver han overløbet. Har ikke skarpheden på afleveringerne, men skaber alligevel en smule ro.

Christian Eriksen – 4
Eriksen bliver også overløbet lidt og lider under, at holdet kollektivt spiller dårligt. Er rigtig godt til at skabe plads og spille bolden videre. Smider ikke mange bolde væk og løber rigtig meget offensivt og defensivt. Dog lidt uskarp på den sidste tredjedel.

Marcus Rashford – 3
Ikke meget positivt fra Rashford, der ellers har været god. Kommer godt i dybden et par gange, men Aston Villa havde styr på englænderen.

Donny van de Beek – 1
Jeg er tilbøjelig til at kalde præstationen pinlig. Van de Beek spiller alibibold, og han er simpelthen bare usynlig. Hver gang han får bolden tager han tre-fire berøringer, og så er offensivspilleren sendt i offside. Puha, der skal ske noget vildt, hvis han skal have en startplads.

Alejandro Garnacho – 3
Unge Garnacho mangler skarphed. Han kan være så fin med hans finter, men han bliver nødt til at komme forbi sine modstandere. Har hurtige føder, men det er ligegyldigt, hvis ikke det skaber chancer. Får dog tilkæmpet sig et par hjørnespark – så det bare ærgerligt United ikke kan score på dem.

Cristiano Ronaldo – 2
Svært at finde en situation, hvor Ronaldo spiller godt i dag. Taktikken var at smide den ind mod ham med indlæg, men Tyrone Mings havde fuldstændig styr på ham, til en grad hvor Ronaldo så sig nødsaget til at slynge Mings i jorden.

Udskiftere:

Tyrell Malacia (ind 65′) – 3
Kommer ind med energi, men får aldrig skabt noget specielt.

Anthony Martial (ind 65′) – 3
Jeg er ikke helt sikker på, hvor Martial spillede, men han gjorde ikke den store forskel i dag. Forhåbentlig den uheldige skadesplagede franskmand kan få formen tilbage en anden dag.

Anthony Elanga (ind 65′) – 4
Et fint indhop af Elanga, der kommer til mange chancer. Har nogle gode løb ind fra siden og får også et hovedstød mod Martinez, hvor han efterfølgende bliver ramt af den argentinske keeper.

Forrige artikel

Uskarpe United skuffer efter dårlig start på begge halvlege

Næste artikel

Shaw: Vi tabte kampen i starten af halvlegene

ANNONCE