Uskarpe United skuffer efter dårlig start på begge halvlege

Manchester United tabte søndag eftermiddag 3-1 til Unai Emerys Aston Villa-mandskab efter en chokstart på både første og anden halvleg.

Det blev til et skuffende 3-1-nederlag ude mod Aston Villa, da nyansatte Unai Emery og hans Villa-mandskab straffede Uniteds sløve start.

Manchester United kom ud med højt pres, og det efterlod en masse plads omkring bagkæden. Allerede efter syv minutter fik Aston Villa udnyttet det, da Ramsey smed en bold i dybden til hurtige Leon Bailey, der sikkert satte bolden ind til 1-0.

Og der skulle heller ikke gå lang tid, før Aston Villa bragte sig yderligere foran. Tre minutter efter kommer Shaw forsent i en takling ude foran feltet, og det udnyttede Digne, der satte bolden flot ind ved det korte hjørne.

Herefter satte United tempoet op og fik stemplet sig ind. Manchester United prøvede forgæves at lave indlæg til Ronaldo, men de blev afværget gang på gang. Efter 45 minutter samler Shaw dog en bold op efter netop sådan et indlæg og skyder. Den bliver heldigt afrettet af en Villa-spiller, og United gik derfor kun til pause og var et enkelt mål bagud.

Ligeså dårligt som United startede første halvleg, kom de ud på den anden side af pausen. En passiv Lindelöf lod Watkins komme helt ind i feltet, og han kunne uden specielt pres lave et cutback til Ramsey, der sikkert sparkede den op i hjørnet.

Et frustreret Manchester United pressede videre, men det lykkedes aldrig Ten Hags mandskab at have den afgørende skarphed til at komme tilbage i kampen.