Karakterbogen: »Han nyder ikke at spille fodbold i øjeblikket«

Manchester Uniteds offensiv havde det svært i onsdagens 0-1-sejr over Nottingham Forest, og de højeste karakterer går derfor til de bagerste geledder. Læs hele karakterbogen fra FA Cup-kampen her.

På OldTrafford.dk giver vi spillerkarakterer efter følgende princip:

1 – Den rædderlige indsats, der er decideret ydmygende
2 – Den ringe indsats, der næsten ikke kunne have gået værre
3 – Den dårlige indsats, der primært bød på negative aktioner
4 – Den middelmådige indsats – dog mere negativ end positiv
5 – Den middelmådige indsats
6 – Den middelmådige indsats – dog mere positiv end negativ
7 – Den flotte indsats, der er mere end godkendt
8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner
9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med
10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999

En spiller skal have spillet mindst 20 minutter for at få en karakter.

André Onana – 8 (Kampens spiller)
Han er ved at blive en sikker sidste skanse for United. Disker op med flere gode og vigtige redninger her til aften og spiller generelt med langt større ro og autoritet.

Diogo Dalot – 7
Alle hans aktioner i dag var på et niveau eller to over sine holdkammeraters. Sikker i boldomgangen, stort overblik og kæmpe motor. Imponerende udvikling han har været igennem.

Raphaël Varane – 6
Han nåede heldigvis at blive klar, efter at han havde været tvivlsom op til opgøret. Gav ro i forsvaret.

Victor Lindelöf – 6
Ligesom sin makker var Lindelöf heller ikke bemærkelsesværdig i dagens kamp. Men det var en solid og professionel indsats, som sikrede et clean sheet og videre avancement.

Sofyan Amrabat (Ud 94′) – 6
Det var en mærkelig kamp fra den vikariererende back i dag. Startede opgøret med et par gode sideskift, men derefter satte han ikke mange fødder rigtigt i 1.halvleg. Han spillede sig dog gevaldigt op efter pausen! Flot 2. halvleg, hvor han var involveret i mange gode sekvenser.

Casemiro – 5
Han bliver matchvinder og sikrer United en billet i kvartfinalen. Men det var ikke en stor kamp af den femdobbelte Champions League-vinder. Han har alt for mange mærkværdige boldtab.

Defensivt ser han også langsom og tung ud. Gibbs-White, Elanga osv. glider alt for nemt af på ham. Det rækker ikke til mere end et 5-tal på trods af sejrsmålet.

Scott McTominay (Ud 94′) – 6
Igen igen er han Uniteds farligste mand, og han skal jo score på minimum én af sine hovedstødschancer i dag. Han tager utroligt mange tunge dybe løb gennem Forest’ kæder, hvilket skaber plads til sine medspillere. Boldtabene slipper han desværre nok aldrig af med.

Antony (Ud 73′) – 6
Overplacerede sin afslutning af starten af kampen, hvor en indøvet hjørnesparkskombination endte for fødderne af ham. Det havde ellers givet ham noget af et rygstød. Har flere fremragende defensive aktioner, men han er desværre for tandløs i den anden ende.

Bruno Fernandes – 6
Han var tvivlsom til opgøret, og måske var det i dag, man skulle have givet ham et hvil. Det var ikke meget, der lykkedes for ham i første halvleg, og igen blev der gestikuleret lige lovligt meget mod dommeren.

I 2. halvleg spillede han sig dog, ligesom flere andre United-spillere, op. Han var afgørende med sit millimeterpræcise indlæg til Casemiros hovedstødsscoring.

Alejandro Garnacho – 5 

Startede inde for 23. gang i træk her til aften. Det kunne godt ses. Den unge argentiner så mør ud og havde desværre ikke den vanlige saft og kraft i sine udfordringer.

Marcus Rashford – 3
Han er sjældent god som 9’er og var det heller ikke i dag. Spiller for meget med ryggen til målet, hvor han ikke er stærk. Han nyder ikke at spille fodbold i øjeblikket, ligner det.
Erik ten Hag – 5
Uniteds manager havde ikke mange andre muligheder, end det hold han satte på banen i dag. Jeg syntes, det gav mening med Amrabat på den ene back, og det gav pote i 2. halvleg, hvor United for alvor satte sig på spillet.
Han formår dog ikke at få nok ud af Rashford, og det skal løses.

Indskiftere

Amad Diallo (Ind 73′) – UB 

Jonny Evans (Ind 94′) – UB

Kobbie Mainoo (Ind 94′) – UB

 

Forrige artikel

Ten Hag: »Vi skal videre«

Næste artikel

Ærkerivaler venter i FA Cup-kvartfinale

ANNONCE