Karakterbogen: Historisk med to ‘kampens spillere’

Paul Pogba og Bruno Fernandes deler prisen som kampens spiller.

På OldTrafford.dk giver vi spillerkarakterer efter følgende princip:

1 – Den rædderlige indsats, der ikke bød på noget nævneværdigt
2 – Den dårlige indsats, der næsten ikke kunne have gået værre
3 – Den ringe indsats, der bød på flere negative aktioner
4 – Den middelmådige indsats – dog mere negativ end positiv
5 – Den middelmådige indsats
6 – Den middelmådige indsats – dog mere positiv end negativ
7 – Den flotte indsats, der er mere end godkendt
8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner
9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med.
10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999

David de Gea – 6
Har en enkelt god redning inden Leeds’ udligning, som han ikke kan gøre meget ved. Derudover er han sikker i sine indgreb.

Aaron Wan-Bissaka – 6
Det er ikke fordi, AWB æder sin direkte modstander, som vi nogle gange kender ham for, men han er ganske solid, og det er få gange, Leeds har angreb igen deres venstre side. 

Victor Lindelöf – 8
Flot kamp af svenskeren der må lide den tort at se Raphaël Varane, som vi formode overtager svenskerens plads, blive præsenteret foran et jublende publikum. Leverer flot til trods for det, og han kroner værket med en fornem assist.

Harry Maguire – 7
Laver vist kun en enkelt fejl i løbet af anden halvleg, men ellers er det bare bundsolidt af kaptajnen, som er så vigtig for Uniteds hold.

Luke Shaw – 7
Har et par rigtig gode fremstød og en enkelt afslutning, som kunne have fortjent et mål. Men Shawberto starter, som han spillede hele sidste sæson, og det er lovende.

Scott McTominay – 8
Stærk kamp af skotten der ligner en, der er fuldstændig ligeglad med al snakken om en ny midtbanespiller. Spiller med det hjerte og passion, han er elsket for og bidrager også til at skabe nogle farlige offensive situationer.

Fred – 8
Også en flot kamp af brasilianeren, der bidager til, at Leeds’ ellers intense fysiske spil bliver neutraliseret. Topper af med et mål.

Paul Pogba – 10 (kampens spiller)
Fire assist i en kamp? Så fortjener man prisen som kampens spiller. Franskmanden spiller en forryngende kamp, og han viser, at han til trods for alverdens rygter om kontraktforlængelse og et muligt skifte væk, kan spille gode kampe for United.

Bruno Fernandes – 10 (kampens spiller)
Hattrick? Så fortjener man prisen som kampens spiller. Udover de tre mål er portugiseren, som vi kender ham, med i rigtig mange offensive aktioner for United, som kunne have betydet flere mål.

Daniel James – 6
Leverer en rigtig god arbejdssindsats, men han gør ikke den kritik, der kan være af hans offensive output til skamme.

Mason Greenwood – 7
Scorer et rigtig flot og vigtigt mål, der giver United lidt ro på, efter Leeds ellers lugtede blod på baggrund af deres udligning. Flot, flot eksekveret men ellers en smule usynlig til tider.

Nemanja Matic – 6 (indskiftet efter 69 minutter)
Kom ind og løste den opgave han havde foran sig fint. Med sin rutine skabte han ro på og var med til, at United kunne køre bolden rundt i kampens afslutning.

Jadon Sancho og Anthony Martial uden for bedømmelse.

 

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Forrygende Bruno og Pogba i United-storsejr

Næste artikel

Bruno: Fansene fortjente denne præstation

ANNONCE