Karakterbogen: “Like Manchester, Rashford is red”

Hvorfor har Manchester United Premier Leagues måske bedste spiller lige nu? Måske kan karakterbogen besvare det spørgsmål.

1 – Den rædderlige indsats, der ikke bød på noget nævneværdigt
2 – Den dårlige indsats, der næsten ikke kunne have gået værre
3 – Den ringe indsats, der bød på flere negative aktioner
4 – Den middelmådige indsats – dog mere negativ end positiv
5 – Den middelmådige indsats
6 – Den middelmådige indsats – dog mere positiv end negativ
7 – Den flotte indsats, der er mere end godkendt
8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner
9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med.
10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999

David de Gea – 6

Kunne ikke gøre noget ved Citys mål, og var fin i spillet med fødderne. Meget mere så vi ikke til spanieren.

Aaron Wan-Bissaka – 7

Daily Mail skriver, at Ten Hag har ombestemt sig og gerne vil beholde Wan-Bissaka alligevel. Det forstår man godt. Jeg ved ikke, hvordan han er forvandlet under VM-pausen, men han ligner en, der ikke er interesseret i at give pladsen tilbage til Diogo Dalot. Flot præstation igen.

Raphäel Varane – 7

Lukkede Haaland ned.

Luke Shaw – 7

Lukkede Haaland ned.

Tyrell Malacia – 6

Væsentligt bedre præstation fra hollænderen end sidst, han mødte City, hvor han blev tørret rundt af Riyad Mahrez. Ikke ligeså i øjnefaldende som Wan-Bissaka, men godkendt præstation.

Casemiro – 7

Ikke engang tæt på at være hans bedste præstation i United-trøjen, men han lukker fint af på midten og viser, hvorfor han er så livsnødvendig for holdet. Og n e j, han begik IKKE straffe.

Christian Eriksen – 6

Havde en fin første halvleg og skulle nok have haft en assist. Forsvandt dog helt ud af kampen efter pausen og blev fortjent taget ud som resultat.

Fred – 7

Gjorde lige præcis, som Ten Hag havde ønsket sig på forhånd. Duracell-kaninen dækkede uanede mængder græs på drømmenes teater og gjorde livet surt for De Bruyne & co. Ikke altid perfekt på bolden, men en mandfolkpræstation af brasseren.

Bruno Fernandes – 8

Heller ikke alt lykkes altid for ham, men han scorede et mål (hvilket SELVFØLGELIG skulle stå), og selvom han ikke er ligeså offensiv som han før har været, er han Uniteds vigtigste spiller, og det viste han igen i dag. Hero.

Anthony Martial – 4

Han var tvivlsom op til kampen i dag, og det kunne man godt se. Han virkede sløv og langsom, og selvom han ikke havde en decideret forfærdelig eftermiddag, var det ganske forståeligt, at han blev hevet ud i pausen. Bring on Weghorst.

Marcus Rashford – 8 (Kampens spiller)

Skulle have scoret på en af sine kontramuligheder i første halvleg, men manden er ustoppelig i øjeblikket og ligner et godt bud på Premier Leagues bedste spiller lige nu. Konstant farlig og scorer bare altid. Selvfølgelig var det ham, der lavede det afgørende mål. Selvfølgelig.

Indskiftere

Antony – 6

Gav mere kontratrussel end Martial kunne skabe, og holdt fint i bolden i sekvenser. Dog ikke alt, der lykkedes for ham.

Alejandro Garnacho – 7

Han gør som regel altid en forskel, når han kommer på banen, og det var også tilfældet i dag. Sendte sin opstander efter pølser, da han leverede assisten til 2-1-målet.

Martinez, McTominay og Maguire er udenfor bedømmelse.

Forrige artikel

Fernandes: Nu ligner vi et rigtigt hold

Næste artikel

Ten Hag: Troen er tilbage i Manchester United

ANNONCE