Ten Hag: Troen er tilbage i Manchester United

Troen er tilbage, mener Erik ten Hag efter dagens derby-sejr.

Manchester United besejrede Manchester City med 2-1 i lørdagens tidlige Premier League-opgør.

Efter kampen er United-manager Erik ten Hag yderst tilfreds med indsatsen fra sit mandskab.

Oplev Rasmus Højlund, Christian Eriksen og De røde Djævle på Old Trafford Få de bedste tips i OldTrafford.dk rejseguide

– I første halvleg spillede vi virkelig godt. Vi forsvarede virkelig godt, vi var proaktive i forsvaret. I anden halvleg ændrede udskiftningen kampen. Anthony Martial havde nogle problemer, siger Erik ten Hag til BT Sport efter kampen.

Manchester United udlignede til 1-1, da Bruno Fernandes skød for snuden af Marcus Rashford. Dermed blev englænderen ikke dømt offside og scoringen stod. Ten Hag mener, at målet var helt efter bogen.

– Hvis man følger reglerne, så er det et mål. Han (Rashord, red.) rørte ikke bolden, han forstyrrede ikke, fortæller han og fortsætter:

Se Manchester Uniteds kampe på Viaplay

Bliv klar til kampene Læs mere og bestil Viaplay her (reklamelink)

– Troen I Manchester United er tilbage, men der er stadig lang vej igen.

Marcus Rashford scorede som bekendt sejrsmålet, efter han ellers var gået i græsset i første halvleg. Erik ten Hag forklarer, at Rashford fik sin belønning ved at blive på banen trods smerterne.

Man må være modstandsdygtig, man bliver sparket og det gør ondt, men man bliver nødt til at fortsætte. Kæmpe og deale med det smertefulde moment. Det er, hvad han (Rashford, red.) gjorde i dag, og han og holdet blev belønnet. I topfodbold må man lide.

Sejren betyder, at Manchester United nu indtager 3. pladsen i Premier League. Der er et point op til Manchester City på 2. pladsen og seks point op til Arsenal på 1. pladsen. Arsenal har dog en kamp i hånden mod Tottenham i morgen.

 

5 kommentarer
 1. Hvis vi kan fortsætte moralen, tempoet og holde os skadesfri, så kan vi gå hele vejen. Men vi er utrolig tyndt besat særligt i angrebet. Men top 4 tror jeg bestemt på!

 2. Fantastisk at høre Old Trafford igen i dag…

  De sidste brikker falder snart på plads bl.a med en klasse angriber til sommer…så er vi helt klar til at spille om titlen igen.
  Men indtil da så ser det rigtig fornuftig ud, en pokal titel i denne sæson er vigtig for selvforståelse og især troen på at det snart bliver rigtigt sjovt at være United fan igen.

 3. Hvorfor ikke lade sig rive med? Drengene leverer jo på højeste niveau! ETH har virkelig formået at sætte sit præg på spillerne, spillet og taktikken. Både Arsenal og Man City har vi slået nu og vi er begyndt at vinde modstanderne der parkerer bussen – noget som vi har kæmpet med i årevis. Rashy er tilbage og i sin livs form. Det begynder sgu at ligne noget.

  Vi vinder mindst et trofæ denne sæson, I got a feeling. Come on United!

 4. Efter city kampen skrev jeg til en kammerat “vi bliver mestre”🔴🔴❤️
  Men må indrømme det ville være overraskende. City og især Arsenal ligger trods alt fortsat foran.
  Men hvor der vilje og hjerte er der vej. Det har spillerene og Hr. Erik vist os🙏

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Karakterbogen: "Like Manchester, Rashford is red"

Næste artikel

Guardiola: Rashford var offside

ANNONCE