Ten Hag: Troen er tilbage i Manchester United

Troen er tilbage, mener Erik ten Hag efter dagens derby-sejr.

Manchester United besejrede Manchester City med 2-1 i lørdagens tidlige Premier League-opgør.

Efter kampen er United-manager Erik ten Hag yderst tilfreds med indsatsen fra sit mandskab.

– I første halvleg spillede vi virkelig godt. Vi forsvarede virkelig godt, vi var proaktive i forsvaret. I anden halvleg ændrede udskiftningen kampen. Anthony Martial havde nogle problemer, siger Erik ten Hag til BT Sport efter kampen.

Manchester United udlignede til 1-1, da Bruno Fernandes skød for snuden af Marcus Rashford. Dermed blev englænderen ikke dømt offside og scoringen stod. Ten Hag mener, at målet var helt efter bogen.

– Hvis man følger reglerne, så er det et mål. Han (Rashord, red.) rørte ikke bolden, han forstyrrede ikke, fortæller han og fortsætter:

– Troen I Manchester United er tilbage, men der er stadig lang vej igen.

Marcus Rashford scorede som bekendt sejrsmålet, efter han ellers var gået i græsset i første halvleg. Erik ten Hag forklarer, at Rashford fik sin belønning ved at blive på banen trods smerterne.

Man må være modstandsdygtig, man bliver sparket og det gør ondt, men man bliver nødt til at fortsætte. Kæmpe og deale med det smertefulde moment. Det er, hvad han (Rashford, red.) gjorde i dag, og han og holdet blev belønnet. I topfodbold må man lide.

Sejren betyder, at Manchester United nu indtager 3. pladsen i Premier League. Der er et point op til Manchester City på 2. pladsen og seks point op til Arsenal på 1. pladsen. Arsenal har dog en kamp i hånden mod Tottenham i morgen.