Fernandes: Nu ligner vi et rigtigt hold

Bruno Fernandes fik en vigtig rolle, da han udlignede til 1-1 mod Manchester City. Den portugisiske midtbanespiller er meget tilfreds med hvordan holdet ser ud.

Manchester United tog en kæmpe sejr, da de i dag vandt 2-1 over Manchester City hjemme på Old Trafford. Bruno Fernandes fik en afgørende rolle, da han scorede 1-1 målet. Fernandes mener, at United nu ligner et rigtigt hold, hvor de ikke længere ser sig selv om individer, men som en samlet enhed.

– Nu ligner vi et rigtigt hold. Tidligere har vi alle måske set ud for os selv som individer. For noget tid siden kunne man nogle gange se et hold, men nu ser man et ordenligt hold, der arbejder for hinanden, og man ser, at det betaler sig, lyder det fra den portugisiske midtbanespiller.

En ting, som skabte stor drama, var United udligning til 1-1. City spillerne mente klart, at Rashford, som var tydeligt offside, havde en indvirkning på spillet op til Fernandes mål. Men Fernandes selv mener ikke, at dette var tilfældet.

– Jeg løb mod målet, Marcus så nok, at jeg var i en bedre position. Jeg vidste ikke, om nogen af ​​os var offside. Han havde ingen indflydelse på forsvarerne. Det er hvad det er, fortæller Fernandes efter kampen.

1 kommentar
  1. Bruno❤️ Ligner mere og mere den spiller han var før C.Ronaldo tiden. Det faboulus 👌 hvis han kan komme på samme niveau bliver vi ikke til at stoppe med en mand på toppen der leverer 20+ kasser🔴🔴

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

United maler Manchester rød med derbysejr

Næste artikel

Karakterbogen: "Like Manchester, Rashford is red"

ANNONCE