Karakterbogen: Niveauet blev løftet i anden halvleg

De røde djævle løftede niveauet efter en halvdårlig første halvleg uden de store chancer.

8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner
9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med.
10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999.

Dean Henderson – 4

Karakteren er muligvis for hård, da Deano ikke var skyld i Brightons mål. Han virkede dog usikker, da Lewis Dunk forsøgte at gøre livet svært for ham i buret på gæsternes hjørnespark. Englænderen havde dog ingen store redninger til at løfte ham op i karakter.

Aaron Wan-Bissaka – 4

Sover ved Welbecks føringsmål og spiller generelt en dårlig første halvleg med mange boldtab. Spiller sig dog op i anden halvleg. Indsatsen var dog ikke overbevisende.

Victor Lindelöf – 6

I Danmark har vi Pelle erobreren, i Sverige har de Victor erobreren. Stærk kamp af svenskeren, der i flere omgange lykkedes med at bryde Brightons spil.

Harry Maguire – 6

Solid indsats af anføreren.

Luke Shaw – 6

Englænderen er nærmest urørlig for tiden, hvilket han viste igen i aften, hvor han aldrig for alvor kom i problemer. En solid indsats.

Fred – 7

Den lille brasilianer spillede sig op efter sin dårlige indsats mod Leicester for to uger siden. Massivt løbearbejde og god i spillet uden bold. Med bold var han spilleren med flest afleveringer på banen (75) med en præcision på 91%.

Paul Pogba (ud 84′) – 6

Ikke en wow-kamp af franskmanden, der smed for mange bolde væk. Med en afleveringspræcision på 76% var han ikke imponerende. Men han gør skam alligevel sit arbejde: vinder 6/9 dueller, har tre bolderobringer og ti tilbageerobringer. Og så er han heldig med også at blive noteret for oplægget til sejrsmålet – det så nemlig ikke bevidst ud.

Mason Greenwood – 7 (Kampens spiller)

Bliver matchvinder med sit hovedstødsmål til 2-1. Derudover ramte han i første halvelg stolpen med sit højreben. Var generelt udfordrende i sit spil og meget ivrig efter at sætte sit præg på kampen.

Bruno Fernandes – 6

Ikke portugiserens bedste kamp. Han var særlig skidt i første halvleg, hvor næsten intet lykkedes for ham. Han løftede dog niveauet i anden halvleg, hvor han lagde op til udligningen og var involveret i sejrsmålet.

Marcus Rashford (ud 72′) – 6

Usynlig første halvleg, men kom buldrende ud i anden halvleg, hvor han vel nok var den bedste United-spiller, indtil han blev skiftet ud – muligvis på grund af en skade.

Edinson Cavani (ud 82′) – 2

Arbejdede hårdt, som han altid gør. Men El Matador ramte slet ikke dagen. Hans afleveringer var håbløse i første halvleg og i anden halvleg var han helt ude af syne.

Indskiftere:

Daniel James (ind 72′) – 5

Bidrager med en masse arbejde. Han lykkedes dog ikke med at sætte et tydeligt præg på kampen.