Solskjær: Vi ønsker at sætte os på andenpladsen

Ole Gunnar Solskjær antyder efter aftenens sejr over Brighton, at det engelske mesterskab er tabt. Nu gælder det om at sætte sig fast på andenpladsen.

Med aftenens sejr over Brighton har Manchester United nu 14 point op til førstepladsen i Premier League. Her ligger Manchester City, der har spillet en kamp mere end “De Røde Djævle”.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Selvom Solskjær ikke erklærer førstepladsen for tabt, antyder den norske manager, at Uniteds fokus er på at sætte sig fast på andenpladsen i den bedste engelske fodboldrække.

– Det handler ikke om, hvad andre gør, så længe vi får vores point. Vi er på andenpladsen. Der er lang vej op selvfølgelig (til førstepladsen, red.), men vi ønsker at sætte os på andenpladsen, siger Solskjær til BT Sports.

Solskjær sætter derudover nogle ord på Mason Greenwood, som blev matchvinder i aftenens opgør.

– Mason er nødt til at tilføje mål til sine præstationer, fordi vi ved, hvor fantastisk et talent han er. Han spillede godt i aften, og når han kan tilføje disse mål, ved vi, at han bliver virkelig god.

David de Gea kan se frem til spilletid

Uniteds spanske målmand har ikke fået spilletid, siden han drog til hjemlandet for at deltage i sin kones fødsel. Heller ikke i dag var der plads til de Gea i United-buret, som Dean Henderson har vogtet siden den 3. marts.

Derfor spekulerer flere engelske medier også i, om der er tale om et generationsskifte mellem stængerne i den røde del af Manchester.

– Jeg har to gode målmænd – to nummer ét. David de Gea brugte en del tid hjemme (i Spanien, red.), og nu har han været rejst med landsholdet, så han har ikke spillet i over en måned, siger Solskjær til BBC og fortsætter:

– Han kommer helt sikkert til at spille fodbold for os igen.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Forrige artikel

Greenwood: Det var en hård kamp

Næste artikel

Karakterbogen: Niveauet blev løftet i anden halvleg

ANNONCE