Karakterbogen: Rashford bedste mand efter god første halvleg

Marcus Rashford leverede en god første halvleg med scoring og assist, hvorfor skribenten har kåret ham til kampens spiller.

På OldTrafford.dk giver vi spillerkarakterer efter følgende princip:

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

1 – Den rædderlige indsats, der ikke bød på noget nævneværdigt
2 – Den dårlige indsats, der næsten ikke kunne have gået værre
3 – Den ringe indsats, der bød på flere negative aktioner
4 – Den middelmådige indsats – dog mere negativ end positiv
5 – Den middelmådige indsats
6 – Den middelmådige indsats – dog mere positiv end negativ
7 – Den flotte indsats, der er mere end godkendt
8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner
9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med.
10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999

David de Gea – 6

Fin præstation af spanieren, der er chanceløs ved scoringerne. Udspillet fungerer fint i dag og har blandt andet en fin redning på Perisic’ hovedstød i første halvleg.

Wan-Bissaka (ud 71’) – 4

Wan-Bissaka havde en blandet kamp i dag. I første halvleg har Spurs blandt andet et farligt gennembrud, efter Wan-Bissaka misser sit indgreb. Tottenham fik presset United langt tilbage på banen i anden halvleg, blandt andet ved at skubbe deres wingbacks langt op i banen. Det havde United og Wan-Bissaka svært ved at håndtere, som også viste sig ved 2-1-scoringen.

Victor Lindelöf – 6

Starter kampen fint med et par gode defensive indgreb. Lindelöf ofrer sig også forbilledligt i starten af anden halvleg, da han får hovedet på et farligt Harry Kane-indlæg.

Luke Shaw – 6

Luke Shaw fik udnyttet sin fart fint i dag og får lukket et par farlige situationer ned ved hjælp af denne.

Diogo Dalot – 5

Anonym kamp af portugiseren, der hverken får sat sit aftryk på kampen offensivt eller defensivt.

Casemiro – 4

Startede kampen fint ligesom resten af holdet, men falder i kadence og viser manglende fart i et par situationer i anden halvleg.

Christian Eriksen (ud 61′) – 6

Spiller en virkelig flot første halvleg, hvor han i flere situationer havde afgørende aktioner i Uniteds offensive spil. Falder ud af kampen i anden halvleg, da Tottenham kommer længere frem på banen.

Antony (ud 71’) – 5

Antony erobrer bolden fra Pierre Emile-Højberg, da Marcus Rashford efterfølgende scorer til 2-0. Arbejder fint i defensiven og presspillet men får ikke sat sit præg på kampen offensivt, hvor han leverer et tvivlsomt indtryk.

Bruno Fernandes – 6

Bruno Fernandes havde fået et 7-tal, hvis han havde scoret på kæmpechancen kort efter Tottenhams scoring. Flot aktion af portugiseren forinden, men slutproduktet mangler. Derudover viste Bruno i flere aktioner, at han vel sagtens er Uniteds vigtigste offensive brik sammen med Marcus Rashford.

Jadon Sancho (ud 60’) – 5

Pragtfuld kasse af Sancho i starten af kampen, men resten af præstationen levede ikke op til den flotte scoring. Han mangler den afgørende fart i 1-mod-1-situationerne, og ofte går det baglæns, når han modtager bolden.

Marcus Rashford – 6 (Kampens spiller)

Marcus Rashford scorer en flot kasse, da han gør det til 2-0, ligesom han også assisterer Sancho ved 1-0 scoringen. Forsøger ihærdigt i anden halvleg, men forblev ufarlig i kampens slutfase.

INDSKIFTERE:

Fred (ind 61′) – 3

Fred får ikke vundet meget da han kommer ind, og smider også et par dumme bolde. Formår ikke at få sendt kvalificerede afslutninger afsted, når han kommer i farlige positioner.

Anthony Martial (ind 61′) – 3

Starter kampen skidt, da han kommer ind og dribler og Christian Romero tackler ham. Derudover var Anthony Martial ikke synderligt farlig.

Malacia (ind 71’) – 3

Malacia bliver fanget i fremløb, da Kane smider bolden på tværs til Son ved 2-2-scoringen. Svært at klandre hollænderen 100%, men generelt formår Malacia ikke at få gjort en forskel for United-defensiven.

Weghorst (ind 71’) – 2

Weghorst virker som et fremmedlegeme i United-offensiven. Mangler den indbyrdes forståelse med holdkammeraterne. Ikke imponerende indhop af Weghorst, der heller ikke finder frem til Uniteds indlæg til sidst i kampen.

Forrige artikel

Highlights: United-kollaps efter flot første halvleg

Næste artikel

Erik ten Hag: 2-2 er en god uafgjort

ANNONCE