Erik ten Hag: 2-2 er en god uafgjort

Erik ten Hag er tilfreds med ikke at tabe kampen til Spurs, efter han kunne se kampen var ved at vende.

Torsdag aften blev, hvad der ellers skulle have været en cementering af en plads i top-4, i stedet til et skuffende 2-2 ude mod Tottenham. Efter kampen var der også en tydeligt skuffet Erik ten Hag som satte nogle ord på kampen.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

– Når du er foran 2-0, så er du lidt skuffet når du spiller uafgjort, det er klart.

Erik ten Hag er særligt skuffet over at hans mandskab ikke var i stand til at lukke kampen tidligere, men er også glad for ikke at have tabt kampen.

– Vi havde chancer til at gøre det til 3-1, hvilket vi ikke gjorde, og så lukkede vi et mål ind. Alt i alt, synes jeg 2-2 er en god uafgjort.

Selvom Manchester United også kom foran 2-0 og lignede at de var på sejrskurs, skulle kampen nok have været afgjort tidligere mener ten Hag

– Vi var ikke gode over 90 minutter. I første halvleg spillede vi ikke så godt. Vi var foran 2-0 og så efter halvlegen, skulle vi score et mål mere.

Det tredje mål udeblev som bekendt, og på et tidspunkt kunne godt se hvor kampen var på vej hen, men hans udskiftninger var ikke i stand til at vende kampen.

– Vi taber kontrol, du kunne se det komme. Jeg forberedte udskiftningerne, men det var lidt for sent.

Dog har han også taget ved lære efter kampen, og kigger nu frem mod søndagens opgør mod Aston Villa.

– Styr kampen. Hold p bolden. Vi gav så mange bolde væk. Hav en god defensiv organisation. Målet var tydeligt, vi blokerede ikke indlæggene.

– Villa er en ny kamp, vi har massere energi. Vi skal være klar til søndag, fortalte ten Hag afslutningsvis.

På søndag er Manchester Uniteds næste kamp, hvor de hjemme tager imod formstærke Aston Villa.

2 kommentarer
 1. Sædvanlige problem med at lukke og dræbe kampene …et mål til 3-0 eller 3-1 havde slukket Tottenhams håb, istedet skal vi vel være glade for at vi holdt stand og snuppede et point.

  Villa hjemme bliver også en udfordring og ligeså Brighton ude….Vi skal stramme ballerne nu.

  GGMU

 2. Vi kan simpelthen ikke sætte to halvlege sammen i én kamp!

  Utroligt at kunne præstere én god halvleg, for så at spille som en sæk l… i 2.! – Flovt…

  Nej, det er en dårlig uafgjort, når man fører 2-0 ved halvleg og igen igen igen smider det hele på gulvet!
  Det er en god uafgjort, når man er helt nede i sækken og kæmper sig til en uafgjort.

  Men ja ja, uafgjort er jo bedre end et nederlag, som jeg skrev inden kampen – bare ikke tabe. Nu presser Aston VIlla og Liverpool os så efterhånden ret meget, og de får altså de sejre, som vi glipper! Det bliver hårdt her til sidst! – og så Brighton bagefter, som vi jo spillede forholdsvis ringe imod i FA-cuppen, og kun havde en boldbesiddelse på 39 %.

  Det bliver ren overlevelse i resten af kampene, for at blive i top 4, og en uafgjort mod Aston Villa, og endnu en mod Brighton, er jo som sådan ikke dårligt, da vi har kampe i hånden, og de jo så ikke indhenter os, men vi kan jo ikke spille uafgjort i resten af kampene og så tro på top-4…

  Puha puha det bliver spændende her til sidst, og wauw det bliver spændende med transfervindue, og klub-salg, som ikke rigtig bliver til noget alligevel….

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Karakterbogen: Rashford bedste mand efter god første halvleg

Næste artikel

Ryan Mason: Mål ændrer kampene

ANNONCE