Karakterbogen: Ringe præstationer banen over

Egentlig er der kun en enkelt spiller, som reelt set kan være sin præstation bekendt i dag. Se hvem i karakterbogen her under.

På OldTrafford.dk giver vi spillerkarakterer efter følgende princip:

1 – Den rædderlige indsats, der ikke bød på noget nævneværdigt
2 – Den dårlige indsats, der næsten ikke kunne have gået værre
3 – Den ringe indsats, der bød på flere negative aktioner
4 – Den middelmådige indsats – dog mere negativ end positiv
5 – Den middelmådige indsats
6 – Den middelmådige indsats – dog mere positiv end negativ
7 – Den flotte indsats, der er mere end godkendt
8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner
9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med
10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999

De Gea – 5 (Kampens spiller)

I realiteten gør spanieren ikke det store forkert i dag. Har et par fine redninger, inden Palace kommer foran, og han kan ikke gøre meget ved Zahas mål. Alligevel viser han ikke nok til højere end middel, hvilket i dag er nok til at være banens bedste.

Diogo Dalot (Ud i 79′)- 3

Bliver gang på gang kørt rundt i manegen af en velspillende Wilfried Zaha. Perfekt eksemplificeret ved Zahas scoring, hvor Dalot er alt for passiv i hans forsvarsspil.

Victor Lindelöf – 3

Det samme gælder sådan set svenskeren, som også var impliceret ved 1-0 scoringen. Udover det på ingen måde en præstation, der overbeviste Ten Hag om, at Lindelöf skal være blandt hans to foretrukne midterforsvarer til næste sæson.

Harry Maguire – 3

Maguire gør ikke selv meget for, at latterliggørelsen af ham på sociale medier skal stoppe. Er flere gange nærmest grinagtigt kluntet på bolden og er slet ikke den general og det forbillede, som en Manchester United-anfører skal være. Heller ikke englænderen kan vide sig sikker på en startplads ved Ten Hags ankomst.

Alex Telles – 4

Telles viser trods alt lidt passion i sin indsats, men har mange af de samme tendenser som hans forsvarskollegaer. Og så skal han i øvrigt snart til at få justeret sin indlægsfod.

Scott McTominay – 4

McTominay skulle vel egentlig have headed United på 1-1, da han helt fri i Palace-feltet fesent headede bolden lige på Guaita. Generalt fik han ikke sat sig nok i gennem på midtbanen i dag – hverken offensivt eller defensivt.

Fred (Ud i 75′) – 4

Brasilianeren var ikke bedre end sin skotske makker på midtbanen. Lægger dog en flot aflevering, som næsten leder til, at Mejbri kunne have sparket sit første United-mål ind, og prøver generelt at være mere progressivt tænkende end McTominay. Dog sjældent med succes.

Anthony Elanga – 4

Velsagtens Uniteds farligste offensive våben i dag, selvom det aldrig blev rigtig godt. Har et enkelt gennembrud i højre siden, som han på en god dag måske havde sparket ind, men udover det lykkedes ikke meget for svenskeren i dag.

Bruno Fernandes – 2

I mine øjne endnu en af de præstationer, Bruno har haft alt for mange af denne sæson; Helt usynlig og tæt på ligegyldig. Forsøger sig stadig med mange af de ting, som tidligere har gjort ham meget kampafgørende, men det lykkes bare for sjældent. Desuden trækker hans attitude også ned for mig.

Hannibal Mejbri (Ud i 62′) – 3

Ikke en startdebut, der vil gå over i historien for Hannibal. Har dog et par muligheder, som kunne have gjort det til en ekstra stor dag for tuneseren. Men i sidste ende, og nu han jo skal vurderes på samme niveau som hans holdkammerater, ikke nogen god præstation.

Edinson Cavani – 3

Det var godt at se uruguayaneren tilbage i startopstillingen, men det var desværre ikke hans bedste præstation. Spillet med bolden fungerede ikke optimalt og flere afleveringer endte i Palace-fødder. Har en enkelt chance, som med lidt held var endt i mål, men ellers var det ikke mange muligheder, han havde for at sparke bolden i kassen.

Juan Mata (Ind 62′) – 3

Kommer ind til, hvad der nok bliver Matas sidste kamp for United, men nogen brandafsked blev det ikke.

Shola Shoretire (Ind 75′) – UB

Alejandro Garnacho (Ind 79′) – UB

Forrige artikel
Fred og Wilfred Zaha

Skidt sæsonafslutning: United i Europa League trods nederlag

Næste artikel

Rangnick: Brighton gjorde os en tjeneste

ANNONCE