Karakterbogen: Stor forskel på top og flop

Flere spillere leverede en stærk indsats, mens nogle få var mindre imponerende på Old Trafford tirsdag aften.

1 – Den rædderlige indsats, der ikke bød på noget nævneværdigt
2 – Den dårlige indsats, der næsten ikke kunne have gået værre
3 – Den ringe indsats, der bød på flere negative aktioner
4 – Den middelmådige indsats – dog mere negativ end positiv
5 – Den middelmådige indsats
6 – Den middelmådige indsats – dog mere positiv end negativ
7 – Den flotte indsats, der er mere end godkendt
8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner
9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med.
10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999

 

David de Gea – 5

Det var ikke meget, spanieren havde at se til. Han gjorde det, man kunne forvente af ham.

Aaron Wan-Bissaka – 5

Højrebacken havde svært ved at følge op på sin flotte præstation mod Burnley. Uden at være dårlig var han ikke overbevisende over Forest-spillerne. Niveauet skal være højere, når modstanderne bliver bedre.

Raphaël Varane – 7

Den franske landsholdsforsvarer er, hvor han skal være, når der er brug for ham. Var sublim i sit pasningsspil med en afleveringspræcision på 95 procent.

Luke Shaw – 7

Solid indsats af englænderen, der spillede på en uvant position. Det gjorde han intelligent og rutineret. Blev noteret for 100 afleveringer – flest af alle på banen.

Tyrell Malacia – 5

Det er svært at sætte en karakter på hollænderen, der på mange parametre leverede en stabil indsats med en afleveringspræcision på 88 procent. Modsat var han mindre god i duelspillet, hvor han tabte seks ud af ti dueller og samtidig ikke lykkedes med en eneste af sine tre driblinger.

Casemiro – 7 (Kampens spiller)

Efter en lidt tung sæsonstart har midtbanespilleren løftet sig til det niveau, han havde i Real Madrid. Brasilianeren er blevet en vital brik på Uniteds midtbane.

Han vandt flest dueller af alle og leverede derudover assisten til 3-0.

Christian Eriksen – 6

Danskeren er en sand maestro på Uniteds midtbane. Han leverede en fantastisk første halvleg, men faldt i niveau efter pausen, hvilket trækker ned.

Antony – 4

Kantspilleren var involveret i en masse, men havde svært med at få tingene til at lykkes.

Bruno Fernandes – 5

Magnificoen var som altid ivrig efter at styre spillet på midtbanen, hvilket han lykkedes med i første halvleg. Efter pausen var han mindre god, men han fortsatte alligevel med at kæmpe bravt og hjælpe til defensivt.

Marcus Rashford – 7

Dagens mand i skysovs med et flot mål og en måske endnu flottere assist. Angriberen var derudover involveret i flere af Uniteds offensive aktioner.

Anthony Martial – 6

The Stoned Faced Assassin fik noget at smile over, da han også kom på måltavlen. Han forsøgte at involvere sig i kombinationsspillet omkring modstanderens straffesparksfelt, hvilket han gjorde fint. Foruden sin (lidt heldige) scoring, var han tæt på at fordoble sin måltotal i anden halvleg. Men manglende skarphed i venstrebenet gjorde, at han måtte gå fra banen med et enkelt mål.

Indskiftere:

Donny van de Beek (ind 65′) – 6

Hollænderen fik omsider chancen og greb den positivt an. Han var god i pasningsspillet og involverede sig også i modstanderens straffesparksfelt.

Alejandro Garnacho (ind 65′) – 6

Den 18-årige argentiner er en fryd for øjet. Ikke alt lykkedes dog for ham. Men han var udfordrende fra det øjeblik, han kom på banen.

Harry Maguire (ind 77′) – UB

Fred (ind 77′) – UB

Det var ikke meget spilletid, brasilianeren fik. Men han lykkedes alligevel at komme på tavlen.

Anthony Elanga (ind 86′) – UB

 

Forrige artikel

Rashford sikrer United-sejr på årets sidste kamp på Old Trafford

Næste artikel

Ten Hag: Vi skal være mere kyniske

ANNONCE