Ten Hag: Vi skal være mere kyniske

Ifølge Erik ten Hag kunne Manchester United have afgjort kampen allerede inden pausen.

Manchester United-manager Erik ten Hag var en glad mand efter tirsdagens sejr mod Nottingham Forest. Men trods tre scorede mål ser hollænderen gerne sit hold være skarpere.

– Vi skal score flere mål, vi skaber så mange chancer. Alligevel skal vi helt frem til slutfasen, før vi scorer det tredje mål. Det skal vi gøre noget før, siger Ten Hag til Amazon Prime.

Ifølge hollænderen kunne de røde djævle have afgjort kampen allerede inden pausen.

– Vi havde to rigtig gode muligheder for at afgøre kampen inden pausen. Der er mange kampe endnu, så man kan spare en del kræfter (ved at afgøre kampene tidligt, red.), hvilket er bedst for alle. For holdets bedste skal vi være mere kyniske.

Manageren peger på Anthony Martial og Marcus Rashford som holdets typiske målscorere, men vil også gerne se mere fra resten af holdet.

– Bruno Fernandes vil også komme til at score mål, men vi skal være mere nådesløse, siger United-manageren.

I den anden ende af banen holdt United nullet. Det skete med Luke Shaw i midterforsvaret. Et træk, der overraskede mange forud for kampstart.

– Shaw fortalte mig i sidste uge, at han kan spille (i midterforsvaret, red.), så jeg satte ham der. Han spillede rigtig godt. Han så rutineret og fattet ud, så det var en god præstation af ham, siger Erik ten Hag i udsendelsen BBC Match of the Day.

Forrige artikel

Karakterbogen: Stor forskel på top og flop

Næste artikel

Forest-profil: Vi lukker to billige mål ind

ANNONCE