Karakterbogen: Ufarlige kanter i en kollektiv ringe præstation

En dårlig kamp ender med dårlige karakterer, hvor kampens spiller ender hos den, der giver mest håb.

1 – Den rædderlige indsats, der ikke bød på noget nævneværdigt
2 – Den dårlige indsats, der næsten ikke kunne have gået værre
3 – Den ringe indsats, der bød på flere negative aktioner
4 – Den middelmådige indsats – dog mere negativ end positiv
5 – Den middelmådige indsats
6 – Den middelmådige indsats – dog mere positiv end negativ
7 – Den flotte indsats, der er mere end godkendt
8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner
9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med
10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

David De Gea – 5 (Kampens spiller)

Det er ikke god tro, at jeg giver kampens spiller til De Gea, der jo egentlig lukker et enkelt mål ind. Men han har en rigtig god redning efter et hovedstød af Fofana, og det var noget af det eneste, der gav mig et håb i den her kamp. Så tak for det, ‘Dave’.

Diogo Dalot – 4

Han er egentlig rimelig aggressiv på sin back, og har nogle gode løb, blandt andet hvor han sætter Barnes af mod baglinjen. Lider lidt under en dårligt spillende Elanga, og et United-hold der ikke ved, hvordan de skal opbygge et angreb.

Raphaël Varane – 4

Varane og Maguire havde i dagens kamp byttet side med hinanden. Det blev aldrig helt godt, men man fik også afholdt Leicester fra de store chancer.

Harry Maguire – 4

En nogenlunde præstation af Maguire, men bliver alligevel trukket ned, da han ved 1-2-scoring, som Madisson fik underkendt, ender med at kysse græsset. Situationen ser underlig ud. Dog en fin kamp taget i betragtning, at store dele af fans buher af ham – selv ved gode aktioner.

Luke Shaw (Ud ’45) – 3

Mr. Glasben måtte udgå igen. Ikke det store at snakke om fra hans præstation, da han deltog i en ideløs første halvleg.

Scott McTominay (Ud ’55) – 3

Udover at han måske er lidt heldig ikke at skulle tidligt i bad, så gemmer han sig lidt på midten. I det opbyggende spil står han stille, og det gør, at United må smide lange bolde op mod tre spillere, der er dårlige i luften. Laver et par gode erobringer, og fighter som altid.

Paul Pogba (Ud ’75) – 3

Tja, var han egentlig med i kampen? Der var ikke meget fra den franske verdensmester, der godt må tage dagens niveau med til VM i Qatar.

Fred – 5

Fred kæmper og virker som om, at han har fundet en bedre version af sig selv længere oppe på banen. Er hurtig til at reagere på Schmeichels returbold og sparker sikkert i mål. Har dog et par dumme boldtab, men går det egentlig okay i det opbyggende spil også.

Anthony Elanga – 2

Der var ikke meget at juble over. Ja, man kan måske sige, at han sørger for, at United ikke vinder, da han vælger at lave en takling på en fri Rashford i de døende minutter. Løber helt vildt hurtigt, men behandler bolden langsomt i det opbyggende spil.

Bruno Fernandes – 3

Bruno var bedre i anden halvleg end i første. Det falske nier rolle klædte ham ikke, og derfor forsvandt han. Han var bedre, da han kommer længere ned i det opbyggende spil dog.

Jadon Sancho – 2

Jeg er meget tæt på at give Sancho en etter. INTET lykkedes i dag. Men han var da stabil. Stabilt dårlig. Efter en ellers god periode er det meget skuffende.

Udskiftere:

Alex Telles (Ind ’45) – 3

Misser tæmninger og er ikke særlig prangende. Dog altid god for en sprint ned af linjen.

Marcus Rashford (Ind ’55) – 2

Hvis det ellers er rigtigt at Rashford er sur over, at han ikke får en startplads, kom han da ikke tættere på i dag. Skaffer et hjørnespark, da han kommer ind, og bliver hakket ned af Elanga i sidste minut. Ellers bidrog han kun med lige så kedelig tendenser, som det resterende af truppen.

Nemanja Matic (Ind ’75) – 5

Får lige en 20 minutter i benene, og gør det egentlig rimelig godt. Kunne godt være kandidat til en startplads på midten, hvis ellers Fred kan finde ud af at spille med andre end makkeren McTominay.

 

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
1
Shares
Forrige artikel

Tandløst United-hold med endnu en skuffende præstation

Næste artikel

Rangnick: Uafgjort er okay

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
1
Share