Rangnick: Uafgjort er okay

Det var en mellemfornøjet Ralf Rangnick, der forholdt sig til dagens 1-1-resultat hjemme mod Leicester.

Det er tæt på, at Manchester United efter aftenens 1-1-resultat mod Leicester definitivt må sige farvel til forhåbningerne om en top fire-placering. Alligevel er Ralf Rangnick ikke ubetinget utilfreds med præstationen.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

– Hvis man kigger på det store billede, synes jeg, præstationen var okay. Begge hold havde chancer, og i de sidste 15 minutter havde vi muligheden for at score flere gange. Men hvis vi skal være ærlige, er uafgjort okay, siger Rangnick om dagens præstation.

Kort inden kampstart kom det frem, at Cristiano Ronaldo måtte blive hjemme grundet influenzasymptomer, og med Edinson Cavanis… lad os bare sige generelle ukampdygtighed in mente, måtte Rangnick være kreativ omkring, hvem der skulle spille fremme for dagens hjemmehold.

– Spørgsmålet var, om jeg skulle spille Marcus (Rashford, red.) eller Bruno (Fernandes, red.) på som falsk nier og Paul Pogba på midtbanen. Vi gik med sidstnævnte, og så smed vi en central angriber ind, da vi manglede et mål.

– Det er åbenlyst, at Marcus mangler selvtillid, og han går igennem en hård periode i øjeblikket.

Maguire i ny rolle

Normalt spiller Harry Maguire som venstre stopper i Uniteds firebackkæde, men i dag spillede han til højre med bedre succes, og det var helt som forudset, at det skulle være tilfældet, mener Rangnick.

– Som forventet spillede Harry Maguire godt. Efter jeg så ham spille for England den anden aften, valgte jeg at sætte ham til højre i forsvaret. Det var en solid og god præstation fra ham.

Men trods en opadgående præstation fra United-kaptajnen, er man ikke desto mindre kommet længere fra drømmen om top fire, men Rangnick tror selv på, at løbet ikke er kørt endnu.

– Så længe, det fortsat er matematisk muligt, går vi efter det. Vi skal vinde så mange kampe som muligt. Det er klart, at vi efter i dag ikke er i den bedste position, men det er vores opgave for os selv, fansene og klubben at slutte sæsonen af så godt som muligt.

– Det betyder, at vi nu skal forberede os på en udekamp på Goodison Park og forhåbentlig vinde dér, fortæller Ralf Rangnick om Everton-kampen på lørdag om en uge.

I skrivende stund ser top fire-ræset ud som følger:

4) Arsenal, 54 point, 28 kampe spillet
5) Tottenham, 51 point, 29 kampe spillet
6) Manchester United, 51 point, 30 kampe spillet

Det er ikke umuligt at nå top fire, men med otte kampe tilbage skal andre boller på suppen for de røde djævle.

Se højdepunkterne fra dagens kamp her:

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
5
Shares
Forrige artikel

Karakterbogen: Ufarlige kanter i en kollektiv ringe præstation

Næste artikel

Bruno: De afgørende beslutninger var ikke gode nok

Relaterede artikler
Gå til siden

MEN: Varanes skade er ikke alvorlig

Raphael Varane udgik med en ankelskade i gårsdagens nederlag mod Manchester City. Det forventes ikke, at skaden holder midterforsvaren ude i lang tid.
ANNONCE
Total
5
Share