Karakterer: Acceptable præstationer trods ærgerligt nederlag

På OldTrafford.dk giver vi karakterer efter hver spillet kamp, og du kan læse vores karakterer efter PSG-kampen herunder.

På OldTrafford.dk giver vi spillerkarakterer efter følgende princip:

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

1 – Den rædderlige indsats, der ikke bød på noget nævneværdigt

2 – Den dårlige indsats, der næsten ikke kunne have gået værre

3 – Den ringe indsats, der bød på flere negative aktioner

4 – Den middelmådige indsats – dog mere negativ end positiv

5 – Den middelmådige indsats

6 – Den middelmådige indsats – dog mere positiv end negativ

7 – Den flotte indsats, der er mere end godkendt

8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner

9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med.

10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999.

David de Gea – 7
Spanieren kunne måske have gjort mere ved Neymars 1-0-scoring, men lavede til gengæld en fremragende redning på Mitchell Bakker, da der stadig stod 1-1. De to andre mål var han chanceløs ved.

Aaron Wan-Bissaka – 6
Backen var overfor en svær opgave mod Kylian Mbappé, der hovedsageligt udfordrede i hans side. Englænderen fik afvist ham fint, men bragte intet offensivt, selvom han er blevet bedre på det punkt i denne sæson.

Victor Lindelöf – 6
Det var tydeligt, at han respekterede Neymar og Mbappé ved næsten aldrig at gå ind i en tackling, men tværtimod lavede svenskeren heller ingen fejl og spillede egentlig en fin kamp.

Harry Maguire – 7
Kaptajnen var anderledes konsekvent end sin svenske makker, og har generelt spillet sig gevaldigt op, som sæsonen er skredet frem. Det fortjener anerkendelse.

Alex Telles – 6
Var ikke særlig opmærksom defensivt, hvor det var tydeligt, at hans direkte modstander – altså Neymar – kom til flere store chancer, heriblandt 0-1-målet, hvor Telles skulle have været skarpere. Dog var brasilianeren meget mere aktiv i det offensive spil end Wan-Bissaka, som han skal have ros for.

Fred – 4
Det er egentlig ikke fordi, at Fred spillede en dårlig kamp. Men han var overtændt, skulle på alle ugens dage have været sendt ud for skallen på Paredes, og/eller have fået et ekstra gult kort for stemplingen på den selvsamme argentiner. At Fred senere blev smidt ud på et halvtyndt grundlag i anden halvleg ændrer ikke på dette, men havde United haft et kvikkere trænerteam, var Fred også taget ud i pausen.

Scott McTominay – 7 (Kampens spiller)
McTominay var egentlig ikke noget andet vidunder på bolden, men han positionerede sig godt, løb mange kilometer, og leverede god defensiv fight. Kampens spiller-prisen får han hovedsageligt for at sparke lidt ekstra på Neymar.

Marcus Rashford – 7
Rashford var utvivlsomt den bedste offensive spiller for United, hvor han foruden det lidt heldige mål altid var udfordrende og farlig. Ærgerligt, at han så småskadet ud, da han blev udskiftet.

Bruno Fernandes – 5
Fernandes var egentlig med i de fleste opspil, men med de høje forventninger, vi er vant til at have til portugiseren, var denne kamp langt under vanligt niveau, hvor han virkede uskarp og småtræt. Men så var det heller ikke værre.

Anthony Martial – 4
Puha, Martial. Havde sol, måne og stjerner stået lidt anderledes efter 60 minutters spil, havde franskmanden scoret to gange og gjort det til 3-1 til United på det tidspunkt. Men han brændte to 100 procents chancer og United kan langt henad vejen takke ham for, at de ikke er gået videre fra gruppespillet endnu.

Edinson Cavani – 6
Var ikke med i meget spil i første halvleg, men var rigtig, rigtig god i anden halvlegs første kvarter, hvor hans opspil til Martials første chance og chippet ti minutter efter havde fortjent bedre. Men det var ikke Uniteds dag i dag, og heller ikke Cavanis.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

PSG slog uskarpe United efter dramatisk dyst

Næste artikel

Maguire frustreret over manglende marginaler og dommerkendelser

ANNONCE