PSG slog uskarpe United efter dramatisk dyst

Paris Saint-Germain fik revanche mod Manchester United, hvor de vandt 3-1 på Old Trafford i en hård kamp med masser af fight og drama.

Med mindst et uafgjort resultat ville Manchester United kunne sende sig videre fra Champions League-gruppespillet, men det krævede, at det skete mod sidste års sølvvindere, Paris Saint-Germain. Det er et hold, man har vundet sine to seneste indbyrdes opgør imod, men ikke desto mindre vil det altid være en stor udfordring at få Neymar, Mbappé og co. på besøg.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Og svær skulle starten vise sig at være. Kylian Mbappé drivede bolden igennem forsvaret, fik afrettet sin afslutning, som endte for fødderne af Neymar, som dybt inde i feltet kunne sende bolden ind bag David de Gea til 1-0 til gæsterne efter blot fem minutters spil. Mavepuster for Manchester United.

Derefter fulgte et kvarters tid af Manchester United, der forsøgte at dirke PSG-forsvart op – dog uden held. Det så ud til specielt at frustrere Fred, der ved en diskussion med Leandro Paredes nikkede argentineren en skalle. Det lignede for de fleste et stensikkert rødt kort til Fred, men for dommer Daniele Orsato var forseelsen af uforklarlige årsager kun til et gult kort, og United levede videre.

Netop det gav et momentumskift i kampen, hvor United stort set aldrig slap bolden og fik presset PSG i bund. Det kulminerede, da Marcus Rashford trykkede af på kanten af feltet efter en halv time, at bolden via en heftig afretning røg i nettet, og dermed havde Rashford igen scoret mod PSG og tilføjet til sin Champions League-måltotal. 1-1, og fortjent.

Anden halvleg bølgede frem og tilbage, og det betød, at Manchester United kunne køre kontraangreb. Anthony Martial, som ikke er i vanlig scoringsform, brændte den eneste store chance efter den anden, og skyldte i den grad et mål i denne kamp. Men efter to kæmpe muligheder er det stadig 1-1, og PSG levede fortsat.

Derefter kom gæsterne mere til fadet. Marquinhos havde en stor chance på hovedstød, som gik over, og efter det havde Mitchell Bakker en stor mulighed, som blev reddet flot af De Gea. På det efterfølgende hjørnespark gik den dog ikke længere for United, hvor bolden efter klumpspil endte hos førnævnte Marquinhos, som kunne skovle bolden ind til 1-2, og United kan kigge på dem selv i forargelse over de brændte chancer.

Ikke et minut efter scoringen fik Fred sit andet gule kort, og nu var Manchester United for alvor solgt i en situation, hvor man skulle op og jagte. Spørgsmålet var, om Solskjær havde noget krudt fra bænken, der kunne gøre en forskel…

Paul Pogba, Donny van de Beek, Mason Greenwood og Odion Ighalo blev sendt på banen, men det var en utaknemlig opgave, de var på, og faktisk blev resultatet endnu værre i dommerens tillægstid, hvor Neymar kunne score sit 56. Champions League-mål på et kontraangreb, hvor Uniteds forsvar ikke var til stede.

Kampen endte kort efter 3-1 til Paris Saint-Germain, og gruppen er pivåben inden en drabelig gruppefinale i næste uge, når Manchester United drager til Leipzig i kampen om avanchement.

Målscorere:
‘5: Neymar
’32: Marcus Rashford
’69: Presnel Kimpembe
’90+1: Neymar

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Startopstilling: Cavani får chancen mod sin gamle klub

Næste artikel

Karakterer: Acceptable præstationer trods ærgerligt nederlag

ANNONCE