Karakterer: Herrera med flot indsats

United startede flot men faldt i niveau. Hvordan påvirker det spillernes karakterer?

OldTrafford.dk giver efter hver kamp United-spillerne karakterer, og i dag er ingen undtagelse.

David de Gea – 7
Leverer for gud ved hvilken gang en monsterredning, der med stor sandsynlighed var to point værd. Er udover det sikker i sine aktioner. Som sædvanlig.

Ashley Young – 5
Stabil defensiv men offensivt er der langt mellem snapsene. Har et par skarpe indlæg undervejs, men har mulighed for flere. 

Eric Bailly – 6
En godkendt kamp af ivorianeren der får hovedet i vejen for meget. 

Victor Lindelöf – 7
Endnu en kamp og endnu et bevis på, at svenskeren er i gang med at sætte de værste kritikere på plads. Er lederen i midterforsvaret, vinder mange dueller og skiller sig godt af med bolden.

Luke Shaw – 6
Venstrebacken var rigtig god begge veje særligt i første halvleg. Faldt lidt sammen med holdet efter pausen, og han blev udfordret. 

Nemanja Matic – 6
Stærk kamp af serberen, der i første halvleg viste prøver på, at han kan drive bolden fremad. Holdet mangler lederskab i anden halvleg, og den opgave løfter Matic ikke, hvilket tæller ned.

Paul Pogba – 5
Viser med sit ‘raid’ til sidst i kampen, hvad United burde have gjort mere af for at komme ud af Leicester pres, der fungerede godt i anden halvleg. Det var et ansvar, han burde have taget noget før for at hjælpe holdet. Laver en smuk assist til Rashfords mål.

Ander Herrera – 8(kampens spiller)
Spanieren laver et formiddabelt løbearbejde, der i første halvleg skabte meget plads til holdkammeraterne. Det var imponerende, hvor mange kilometer, han løb og bolde, han fik til sig. 

Jesse Lingard – 4
Løber som altid solen sort, men lykkedes ikke med meget på bolden. Har et par enkelte forkølede forsøg i første halvleg.

Marcus Rashford – 6
Scorer sejrsmålet på to flotte berøringer, og det er virkelig en klasse, han har fået i sine afslutninger. Falder derefter lidt ud af kampen.

Alexis – 2
Puha, det var ikke godt i dag. Jan Mølby sagde, han lignede et fremmedlegeme for United på et tidspunkt, og det er desværre ikke ved siden af.

 

Forrige artikel

Solskjær glad for tre 'fortjente' point

Næste artikel

Referat: United sejrede i halvsløj affære

ANNONCE