Referat: United sejrede i halvsløj affære

Manchester United var heldige med slippe hjem fra Leicester med en 1-0-sejr søndag eftermiddag. Dermed er Ole Gunnar Solskjær nu ubesejret i 10 kampe.

Kønt var det ikke, men de tre point kom i hus på King Power Stadium. Kampens storset eneste Manchester United-højdepunkt var et fremragende mål af Marcus Rashford, som sikrede 1-0-sejren.

Det skete allerede efter 9 minutter, da Paul Pogba med en milimeterpræcis høj aflevering fandt den engelske frontangriber, der tog den ned med en perfekt førstegangsberøring og sparkede den koldt i kassen, forbi danske Kasper Schmeichel.

På det tidspunkt lignede det endnu en overbevisende Solskjær-forestilling, men sådan blev det aldrig. United-spillerne virkede trætte, og Leicester fik spillet sig ind i kampen.

I anden pressede hjemmeholdet på, og David de Gea måtte diske op med flere redninger; blandt andet et frisparksforsøg fra James Maddison, som han måtte parrere oppe under overliggeren, og en flugter fra Jamie Vardy, som spanieren var tæt på at tabe ind i målet.

Kort før tid helkiksede den tidligere Manchester United-spiller Johnny Evans en flugter tæt på mål. Her burde han have bragt Leicester på 1-1, men han sparkede i stedet et stor hul i luften.

Solskjær forsøgte at vende kampbilledet med flere offensive indskiftninger – Anthony Martial kom ind i stedet for Alexis Sanches, som på ingen måde havde grebet chancen, og Romelu Lukaku kom ind i stedet for Marcus Rashford, der virkede udtømt.

Men lige lidt hjalp det, og de sidste fem minutter blev der forsvaret. Phil Jones erstattede Jesse Lingard, og det handlede om overlevelse. Missionen lykkedes.

United fik de tre point – noget som hverken Manchester City eller Liverpool formåede i deres seneste kampe mod Leicester.

Dermed kan Ole Gunnar Solskjær skrive endnu en United-sejr på CV’er. Nordmanden har vundet ni ud af 10 mulige, siden han tog over fra Jose Mourinho i midten af december 2018.

Karakterer: Herrera med flot indsats

Puel: Ikke et fair resultat