Solskjær glad for tre ‘fortjente’ point

Selvom Manchester United kom under heftigt pres i dagens 1-0-sejr over Leicester, glæder klubbens midlertidige manager sig over, at man fik de tre point med hjem. Fortjent, mener nordmanden.

Ole Gunnar Solskjær stod i dag overfor endnu en svær opgave, da Leicester City ventede på King Power Stadium. Pointmæssigt blev opgaven klaret til perfektion, da man fik en vigtig 1-0-sejr med hjem.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Men nordmanden, som nu har fået ni sejre og én uafgjort siden sin ankomst, anerkender da også, at det var en svær og hård kamp, som bølgede frem og tilbage.

– Leicester havde et par farlige situationer. David de Gea lavede et par rigtig flotte redninger og blokeringer, siger Solskjær til BBC Match of the Day og fortsætter:

– Vi kunne sagtens have været bedre i forhold til at forsvare højere oppe på banen, men jeg syntes, vi fortjente de tre point.

– David de Gea er meget tålmodig i sin positionering, og han læser spillet ekstremt godt. Han gambler ikke.

– Den aflevering fra Paul Pogba var fantastisk, og tæmningen fra Marcus var endnu bedre. Fodbold er fejltagelsernes spil. Da gutterne lavede fejl, kæmpede de for at vinde bolden tilbage og gav alt, de havde.

Indstillingen var ‘spot on’

Selvom det ikke var lige kønt hele kampen igennem, er Uniteds midlertidige manager dog glad for den indstilling og kampgejst, hans tropper viste i dag. Han håber derfor, at det kan være et godt fundament at bygge videre på.

– Vores indstilling var ‘spot on’. Vi fik en del knubs på knæ og albuer, siger nordmanden og understreger, at det er sådan, det bør være:

– Det er sådan, det burde være. Der er tre point på spil. Vores gutter ofrede sig og gav alt, de havde. De ved, de kan gøre det bedre end i dag, men et ‘clean sheet’ er altid et godt grundlag at bygge videre på.

Selvom Alexis Sanchez ikke havde sin bedste præstation i dag, er Solskjær glad for den arbejdsindsats, chileneren har lagt for dagen, siden nordmanden kom til klubben.

– Han arbejde rigtig godt defensivt, og han bygger på og forbedrer sig dag efter dag.

Dagens sejr betyder, at Manchester United nu har 48 point efter 25 kampe. Det er nok til en øjeblikkelig femteplads – to point bag Chelsea på den Champions League-givende fjerdeplads.

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Se højdepunkterne: Dejlige Rashford bag snæver udesejr

Næste artikel

Karakterer: Herrera med flot indsats

ANNONCE