Karakterer: Onana viser klasse efter en svær kamp

Manchester United taber derby hvor Manchester City for det meste havde et gear eller 2 mere.

På OldTrafford.dk giver vi spillerkarakterer efter følgende princip:

1 – Den rædderlige indsats, der er decideret ydmygende
2 – Den dårlige indsats, der næsten ikke kunne have gået værre
3 – Den ringe indsats, der bød på flere negative aktioner
4 – Den middelmådige indsats – dog mere negativ end positiv
5 – Den middelmådige indsats
6 – Den middelmådige indsats – dog mere positiv end negativ
7 – Den flotte indsats, der er mere end godkendt
8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner
9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med
10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999

 

André Onana – 8 (MOM)

Kan man få et 8 tal når mand lukker 3 mål ind? Ja det synes jeg godt man kan, Onana har flere super redninger og kan intet gøre ved de 3 mål og havde han ikke stået en flot kamp kunne det have endt med tennis cifre til Manchester City.

 

Diogo Dalot – 5

En svær dag på kontoret, jeg synes han bliver efterladt i flere omgange alene med en eller 2 mand fra City,

 

Johnny Evans – 4

Forstår ikke hvorfor han skal starte over Raphael Varane? Og efter kampen mod City i dag er det kun Erik Ten Hag der forstår den beslutning.

 

Harry Maguire – 6 

Jeg synes ikke han laver ret mange fejl i dag og når man tænker på United’s forsvar var under angreb det meste af kampen synes jeg han gør det udemærket.

 

Victor Lindelof (ud 73) – 4

Han er jo ikke venstre back og det er tydeligt at han kun er vikar i den side af banen, svære arbejdsbetingelser mod en godt spillende Phil Foden.

 

Sofyan Amrabat (ud 45) – 2

Det er ikke meget han lykkes med i dag og det er vel også derfor han bliver skiftet ud efter 45 minutter.

 

Scott McTominay – 6

Han opfanger flere bolde og prøver at igang sætte flere omstillinger men der mangler intern spilforståelse for det bliver rigtig farligt, han har dog en super afslutning som ville have været et drømme mål.

 

Eriksen  (ud 86) – 5

Binder spilet flot sammen flere gange og viser han har øje for sine holdkammerater men det lykkes ikke rigtig i dag og har svært ved lægge et pres der tvinger City til at lave fejl i deres opspil.

 

Bruno Fernandes – 5

Endnu en United spiller som havde det svært i dag. Gør sit bedste men lykkes ikke med det store.

 

Marcus Rashford (ud 86) – 3

Det ser ud til at blive en lang sæson for Rashford, han kan slet ikke finde sit nivuea fra sidste sæson og man ser ikke meget til ham. Han har dog en klasse aflevering til McTominay som desværre ikke bliver et legandarisk mål.

 

Rasmus Højlund (ud 73) – 4

Danskeren kom til at sætte City igang med et af de tyndeste straffespark, mangler stadige kemi med Rashford som han kunne have spillet helt fri, har en enkelt stor chance som han burde have fået en afslutning på.

 

Mason Mount  (ind 45) – 4

Gør ikke det store væsen af sig, lad os håbe han snart gefinder den top form han havde i Chelsea som gjorde ham til engelsk landsholdspiller.

 

Alejandro Garnacho (ind 73) – 5

Løber meget men fik aldrig rigtig udfordret Walker og kampen var afgjort da han kom på banen.

 

Sergio Reguilon (Ind 63) – 6

Burde nok have startet, men han er nok ved at komme i form igen efter sin sidste skade.

Anthony Martial (ind 86) – UB

Antony  (ind 86) – UB

 

7 kommentarer
 1. Ydmyget og kørt over af City maskinen, der bare viftede United til side som det nemmeste….hvor er ilden i øjnene…?

  Pilen peger igen på ETH….

 2. Skal vi ikke bare en gang for alle blive enige om, at der er et United før sir Alex og et efter. Og både fans, haters, andre og medier skal lade være med at omtale og tænke United som et storhold for det er vi IKKE…..og længere er den ikke

 3. MSV – præcis! Det har jeg skrevet om flere gange, herinde i kommentarer. Vi er ikke bedre, vi har ikke spillerne til at være placeret højere. Vi har ikke en klub i balance, til at være i toppen mere. Konstruktionen i klubben og uroen gør det hele endnu værrere.. Det er så nemt at pege på manageren hele tiden.. Men hverken Ole, Gaal, Mourinho eller Moyes gjorde det bedre end ETH har gjort.. og nej, fyring af ETH, vil ikke gøre det bedre… I

 4. Er du gal en taber mentalitet der lægges for dagen herinde….gu fanden skal vinda ej acceptere vores lidet flatterende skæbne pt, Manchester United er en af verdens største klubber, har en af verdens største fanbaser, har en af de stærkeste økonomier og derfor et kæmpe lige nu uforløst potentiale, og uagtet denne spillemæssige og resultatmæssige pauvre periode skrives der sponsorater i rekord størrelser, det vidner jo om et sportsbrand der virkelig har massivt potentiale.

  Tænk hvis Liverpool havde resigneret, som der tales om herinde, efter deres gyldne æra i 70-80erne sluttede og var forblevet den bløde mellemvare i Premier League….sikke noget vrøvl.

  Vi skal åbenbart igennem en del managers før vi rammer plet, ligesom Liverpool indtil de fik Klopp, eller City indtil de fik Guardiola og en røvfuld oliedollars, eller Arteta….osv

  Selvfølgelig skal ETHs position være til debat, efter en bestemt godkendt første sæson har denne sæson start været en katastrofe…og det forsætter tilsyneladende trods en “forstærket” spilletrup med indkøb for milliarder igen…dette burde bevirke en fremgang, men det er jo på ingen måde tilfældet nu, så alt andet lige står ETH med ansvaret når hans indkøb ikke slår til.

  Se på Spurs, hvem pokker havde troet de ville ligge hvor de gør nu efter et trænerskifte…nogle gange er det et træner skifte der rusker op i truppen.

  Eller Arsenal som med Arteta har bygget på sæson efter sæson efterhånden som Arteta fik ændret truppen til hans stil.

  ETH har haft to fulde transfer vinduer og har peget på og fået 6-7-8 nye spillere men truppen præstere dårligere end nogensinde i ETHs tid som manager, det kan ikke kaldes fremskridt tværtimod og hvis bare vi havde uheldige med resultaterne så kunne man stå bag ham, men vi er decideret dårlige i stort set hver kamp.

  Og ja Sir Alex havde også en svær start og alt det der, men tiden er en anden idag og ETH er hverken overbevisende i sin spillestil/udtryk eller sine udmeldinger efter kampene, nogle gange tænker jeg om han taler om den samne kamp jeg lige har set….ETH bliver smidt på porten inden sæsonen er slut.

  Vi må aldrig blive tilfredse med at være et midterhold, aldrig, United skal være et tophold i England og Europa….middelmådigheden lader vi andre om, punktum.

 5. Det har intet med tabermentalitet at gøre, bare en konstatering af at vores hold ikke er bedre pt. Klubben er en storklub, men vi har ikke noget storhold og har ikke haft det i lang tid. Jeg ved ikke, hvad der er galt i klubben, men et eller andet må der være galt. Mens andre klubbers indkøb slår til med det samme, lader det til at vores indkøb bliver dårligere, når de tager den røde trøje på. Jeg kigger misundeligt på Tottenham, der har en Maddison, Arsenal der har Rice, Liverpools Szoboszlai og jeg kunne blive ved. Om det er ETH eller andet den er gal med, ved jeg ikke, men det kører ikke. Så jeg synes, at det er helt på sin plads at sætte forventningerne ned.

 6. Må ikke sænke ambitionerne om at være den storklub i England og Europa vi vitterlig er, dog ikke sportsligt pt.

  Det er ETH den er gal med i min optik, fejlkøb og en Ajax taktik der ikke duer i Premier League hvor alle holdene stort set ville kunne slå Ajax regelmæssigt..

  Han mangler forståelse for den måde fodbold spilles på i Premier League og hvilke spillere der har mentaliteten til at præstere i England….evner er ikke nok her.

  Jeg forstår godt dine argumenter, er bare ikke enig

  Ps: er også misundelig på hvordan de klubber du nævner klare at bringe nye friske folk ind og måden de implementeres på i spillestil og filosofi,

 7. Der er stort set ingen af de ca 15 brugte spillere som er værdige til at bære den røde trøje!!
  1 ung hvalp fra DK begår et idiotisk straffespark- bør holde sig væk fra det felt.
  Ved de sidste 2 mål står MUN spillere langt væk fra dem som scorer, se bare ved det sidste hvor sent han bliver opdaget- kende de virkelig intet til almindelig forsvarsfodbold?
  ETH har en spiller til vel 500 mill. som han er uvenner med-andre steder snakker man om det.
  ETH har en antony til 600-700 mill som sidder og surmuler på bænken og man kan se på ham da han indskiftes hvor arrig han er—duer ikke.
  Kan forsætte sådan hele vejen, men kvalitet har de ikke….basta.

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Startelleveren: Manchester United starter uden Casemiro og Varane

Næste artikel

Resumé: Andre Onana bedste mand på banen idag for United

ANNONCE