Karakterer: Young og de Gea ringest i en holdpræstation under middel

Der er få spillere, der sneg sig over et fire-tal i Champions League-nederlaget mod Barcelona tirsdag aften. Ashley Young og David de Gea var banens ringeste.

David de Gea – 2
Den vanlig helt blev skurken ved Messis 2-0-scoring, som målmanden burde redde 10 ud af 10 gange. Til gengæld hev han også en stor redning op i slutningen af første halvleg. Det er bare ikke nok til at hive målmanden op igen efter en så kampafgørende fejl.

Phil Jones – 4
Lavede ingen fejl som sådan, men det er tydeligt, at der er et stykke fra Phil Jones til toppen af Europa.

Victor Lindelöf – 4
Spillede på en uvant plads som back og gjorde det defensivt rigtig fint. Men de offensive løb som Shaw og Dalot normalt står for, når de spiller backpositionerne var savnet.

Chris Smalling – 4
Spillede generelt sikkert og gjorde ikke tingene sværere, end de var. Men som med Phil Jones er der bare langt til toppen.

Ashley Young- 2
Anføreren var skyld i Barcelonas føringsmål, da han nærmest forærede spanierne bolden lige ud for eget felt. 

Scott McTominay – 4
Nåede aldrig helt det høje niveau fra det omvendte opgør på Old Trafford. Men McTominay ved, hvad han er god til, og han prøver ikke at foregive andet. Det er prisværdigt. Han skulle dog have gjort mere ved sin chance i starten af kampen.

Fred – 6 (Kampens spiller)
Vandt enormt mange bolde på den centrale midtbane, hvor han leverede et sandt arbejdsraseri. Han blev dog snydt for let af Messi ved 1-0-målet. 

Paul Pogba – 5
Det går som regel gennem Paul Pogba, når United skal levere noget offensivt. Det er tydeligt. Men det er også tydeligt, at franskmanden, der skal være en leder på holdet, har for let ved at blive frustreret, og det viser sig desværre i præstationen. 

Jesse Lingard (ud 80) – 4
Offensivspilleren løber mange meter, men han fik ikke meget ud af strabadserne denne aften i Barcelona. Forholdsvis anonym indsats.

Marcus Rashford (ud 73) – 4
Han startede som lyn og torden, men da først Barcelona kom foran og overtog boldbesiddelsen, faldt han lidt ud af kampen. Han burde dog have scoret i kampens indledning.

Anthony Martial (ud 65) – 4
Var en del af den positive start på kampen, men derefter forsvandt franskmanden også fuldstændig fra radaren, indtil han blev skiftet ud efter lidt mere end en time. 

Diogo Dalot (ind 65) – 4
Gjorde ingen større forskel og kom måske mest på banen for at få noget mere erfaring fra kampe på højeste niveau.

Romelu Lukaku (ind 73) – 4
Kom ind for at jagte clearinger på et underligt tidspunkt, hvor kampen reelt var helt afgjort, og det kom der ikke meget ud af. 

Alexis Sanchez (ind 80) – UB
Var på banen i for kort tid til at få en bedømmelse. Var dog tæt på at score i de døende minutter.

 

Forrige artikel

Personlige fejl kostede dyrt i klart nederlag på Camp Nou

Næste artikel

Solskjær hylder Messi efter 3-0-lussing

ANNONCE